Jam e sigurt qe cdo gje eshte dhe do shkoje mire???Uroj të më shkojë me sukses çdo gjë.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jam e sigurt qe cdo gje eshte dhe do shkoje mire???Uroj të më shkojë me sukses çdo gjë.
Të shkuara zemër ?? ishalla me sukses dhe me të lehta???Mund të them që do i nënshtrohem një operacioni të vështirë.
Flm për suportin?
Je femer e fort,normale qe do ja dalesh te shkuara ???Uroj të më shkojë me sukses çdo gjë.
Meqe ra llafi mu plotsua?Ah me ardhsh pas si qeni!
Falemnderit qe me uron nje gje kaq te mire. Pse jo, edhe ashtu kam simpati ndaj shqiptareve ne Shqiperi... Por dhe une te uroje te kesh fatin me nje Durrsake e te jetosh i lumtur si ne perrallate gjej @Urata Burr nga Al, Durres ?
Thon se Shqiptaret e maqedonis jan shum puntore dhe din te gatujn mire ?Falemnderit qe me uron nje gje kaq te mire. Pse jo, edhe ashtu kam simpati ndaj shqiptareve ne Shqiperi... Por dhe une te uroje te kesh fatin me nje Durrsake e te jetosh i lumtur si ne perralla![]()
Po de prandaj ndricon MacedoniaThon se Shqiptaret e maqedonis jan shum puntore dhe din te gatujn mire ?