Anapodha apo persmari ? Si t shofim ?Nëse ende e kërkoni atë personin që do të "ndryshojë jetën tuaj", shikoni në pasqyrë.
View attachment 154032
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Anapodha apo persmari ? Si t shofim ?Nëse ende e kërkoni atë personin që do të "ndryshojë jetën tuaj", shikoni në pasqyrë.
View attachment 154032
Anapodha apo persmari ? Si t shofim ?
Perdor prezervativ kur tme puthesh se ngelem shtatzen + jam alergjik ?Si ta ndjej, zemra dmth?
Do e kem parasysh here tjeter?Perdor prezervativ kur tme puthesh se ngelem shtatzen + jam alergjik ?
As mos e ve ne dyshim??Uroj të më shkojë me sukses çdo gjë.
Cfare do qe te jete uroj te te shkoj mbare ashu sic deshiron ?Uroj të më shkojë me sukses çdo gjë.
Mund të them që do i nënshtrohem një operacioni të vështirë.Cfare do qe te jete uroj te te shkoj mbare ashu sic deshiron ?
Te ndihmoft zoti ?Mund të them që do i nënshtrohem një operacioni të vështirë.
Flm për suportin?
Ah yll me te mira e kaluse e zoti te ndihmoft tja kalosh me lehtsin me te madhe ca do te jet??Mund të them që do i nënshtrohem një operacioni të vështirë.
Flm për suportin?
Te shkuara ti kesh zemer ?Mund të them që do i nënshtrohem një operacioni të vështirë.
Flm për suportin?
Ishalla me sukses ?Mund të them që do i nënshtrohem një operacioni të vështirë.
Flm për suportin?