• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Shoqja si moter , mund te besohet realiteti i ketij raporti !

ladi24

Anetar i ri
ANETAR ✓
LV
0

Personalisht , mendoj ky raport nuk eshte real , shoqeria eshte duke ekzistuar si instikti baze i intriges !

Haxhi Dede Reshat Bardhi ka pas thene: se te njohesh dike sot dhe ta quash, mik/e...shok_shoqe apo vella ose moter duhet te kesh ngrene me pare 15 thase kripe!

Une jam shume selective dhe ruaj akoma shoqerine e shkolles.
Por, shume e veshtire te besosh dike sot, sepse kur i ke besuar gjerat tua do te sillen sikur je bere skllav/e atyre.
Eshte e neveritshme, por ja qe ndodh!

Ka lloj lloj shoqërish..
E mirëbeson dhe të tradhëton në të gjitha format...
Një eksperiencë të tillë e kam pasur në gjimnaz.. ishte shumë zhgënjyese dhe mosbesuese për vazhdimësi miqsh të rinj...
Mirëpo tani kam mike të cilat i dua pa interes..
Nuk na lidh interesi por shpirti i pastër
Jam me fat?

Haxhi Dede Reshat Bardhi ka pas thene: se te njohesh dike sot dhe ta quash, mik/e...shok_shoqe apo vella ose moter duhet te kesh ngrene me pare 15 thase kripe!

Une jam shume selective dhe ruaj akoma shoqerine e shkolles.
Por, shume e veshtire te besosh dike sot, sepse kur i ke besuar gjerat tua do te sillen sikur je bere skllav/e atyre.
Eshte e neveritshme, por ja qe ndodh!
Fjal me vend

Ndonjeher ndodhe qe dhe vellai i gjakut!
Te pret ne bese!
Dhe dikush qe ti e ke krijuar shoqerin!
Dhe nuk ke lidhje gjaku!
Eshte aty ne ditet e tua me te keqia!
Ndaj pse jo!
Kur nuk ka asnje interes ne mes!
Ekziston gjithnje!

? hmmmmm besoj dhe ky raport ndodh kur je i paster i sinqert ? besova diku dhe u zhgenjeva ? nuk humba asgje ??‍♀️ humben shummmmmm ✌️

Asnje deri me sot,nuk me eshte bere kurre askush dhe nuk i jam bere askujt.
Pse? Se di ndoshta problemi qendron tek un qe jam tip i rezervuar dhe nuk besoj ne shoqeri.
Fol per vete jo per palen tjeter ?✌️

Back
Lartë