• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Shoqeria

Status
Nuk është i hapur për përgjigje të mëtejshme
patjete qe po ... madje une mendoj se ne ditet e sotme , per shkak e te emigrimit ne mase , me afer te gjenden miqte se fisi

Besimi eshte me i shenjte se dashuria dhe eshte gjeja me e cmuar qe mund te gjesh tek nje person.
Por, jane kohe te veshtira dhe njerezit jane bere te shumtet materialiste.
Rralle ka njerez qe ti mund te gjesh veten dhe kujt i ndodh eshte me shume fat?

Po jam e bindur qe po, puna eshte se nje pakic jan fallso dhe keshtu ngjallet mosbesimi ne shumes, sepse eshte ber trend ,e keqja perhapet shpejt e mira jo,dua te them se ata qe kan shoqrin e mire e te paster e shijojn ne heshtje su nihet zeri,e ata te sojit tjeter drama per dite dhe kshtu ngrihen zerat ne shumice,mendimi jem ?

Shoqeria ime qe kam sot eshte nje shqeri paksa e ngusht !
Kam 6-7 shok dhe i kam qe ne kopesht e jam rritur ne ata ! Mund te them qe jan shok per kok !
Te tjeret jam thjesht koleg qe te lidh puna dhe jan thjesht kalimtar

Per mua po edhe at shum se kam shok qe duhena si vllazen qe skena interes per njeri tjetrin

Status
Nuk është i hapur për përgjigje të mëtejshme
Back
Lartë