E une do e merja e do t lija si shit ... Aman sdo kishe t drejt me prek asgje ??Nese do ishte lesbike do i thoja merre partneren tju shof per kuriozitet si bani seks ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
E une do e merja e do t lija si shit ... Aman sdo kishe t drejt me prek asgje ??Nese do ishte lesbike do i thoja merre partneren tju shof per kuriozitet si bani seks ?
Qe baba durt nuk i preku ?E une do e merja e do t lija si shit ... Aman sdo kishe t drejt me prek asgje ??
Absolutisht poPer mua njejt nuk ben diference, si kam gjykuar kurre!
Eshte jeta e tyre e gjithkush ka te drejt ta jetoj ashtu sic e deshiron.
Shkurt si peshku nr ujera turbullta sdinimSe çfare bejne me jeten private nuk me intereson fare.
Ajo qe me besdis jane veprimet qe bejne.
Prsh: meshkujt flasin e sillen si femra (me ta shpif), femrat flasin e sillen si meshkuj.
Me te tille njerez shoqeria nuk ka vazhdimesi.
Mendoni per 1 moment sikur te gjithe njerezit e tokes te ishin gay dhe less.
Nuk do kishte me pasardhes.
Shkurt si peshku nr ujera turbullta sdinim
Ku shkonim ne rryme ? gje me te shpifur...
Ke frik me ik dhe burg se ka dhe meTa haj burri ne byth mo.
Vetem keta gejushat ja dijne lezetin.?
Temen e semes, ta vrasesh me duart e tua, ti thuash burgut hapu!
Ke frik me ik dhe burg se ka dhe me
Shum atje ??
Ja *** bytha ka hall si mrena dhe jasht cfaj e ka ajo prej ktyre specieve ???Atje e kane prej hallit. Po keto tjeret e bejne nga qefi ?
Jane fun me mire se shoqet?Sa qejf kam te kem nje shok gay?
Sa qejf kam te kem nje shok gay?
A ka ndonje ktu ta bej shok?Jane fun me mire se shoqet?
Jane ca Po nuk tregojne se I paragjykojne?A ka ndonje ktu ta bej shok?
Nrm qe po?Nuk je e vetmja jo.
Per sa kohe e dini qe eshte gay e doni si shoqe, visheni e zhvisheni para tij.
Kete gje nuk e beni me nje djale hetero se jeni frikacake ??
Hahaahhaahahaha nuk i paragjykoj une tr fls ose te heshtin pergjithmone ?Jane ca Po nuk tregojne se I paragjykojne?
Te heshtin me mire them UneHahaahhaahahaha nuk i paragjykoj une tr fls ose te heshtin pergjithmone ?
E Di e Di Mua me ke ne mendje??Une po reflektoj ne fakt dhe mendoj qe jeta do ishte me interesante me nje super femer ketej e tutje ? dy gjini te njejta kuptohen me mire ?