• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Shokon gruaja e xhihadistit të tmerrshëm: Burri im ka një anë të mirë

centos

🅵🅾🆁🆄🅼🆂🅷🆀🅸🅿.🅲🅾🅼
ANETAR ✓
LV
0

nuse39-401x285.jpg
Ish-bashkëshortja britanike e një komandanti të lartë të Shtetit Islamik ka tërhequr vëmendjen e opinionit duke deklaruar se ende e do ish-bashkëshortin e saj terrorist dhe sugjeroi se ai ka një “anë të mirë”.

Tania Joya e përshkruan veten si një ish-ekstremiste, e martuar me një xhihadist amerikan John Georgelas – emri i të cilit është konvertuar Jahja al-Bahriri.

Pasi u dedikua për ekstremizëm pas takimit me el-Bahrumin, ajo iku me të në Siri në vitin 2014, së bashku me katër fëmijët e saj.

“Unë e dua atë, sepse ai më dha katër fëmijë të bukur. Nëse ai është kapur, ai duhet të shkojë në burg, natyrisht. Ai ishte miku im më i mirë për 10 vjet. Edhe pse kishte ulje dhe ngritje, të gjithë kanë një anë të mirë, të gjithë kanë një anë të keqe”, tha ajo.

Fjalët e Joyas nxitën protesta masive në mediat sociale, me disa njerëz duke argumentuar se asaj kurrë nuk duhet t’i ishte dhënë koha e transmetimit

Back
Lartë