• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Shkruani diçka të bukur..!!

nje zot e di sa me mungon ..sa dua te nxjerr nga endrrat e mija e te perqafoj fort...me mungon shume ???

Cdo buzeqeshje e jotja,eshte nje
Burim jete per mua,cdo fjale e jotja eshte nje shprese,cdo shikim yti eshte zjarr brenda meje.

Per ty zemra me rreh,po vjen nata vec per ne,asgje tjeter ne jet nuk dua,kur ti shoh dy syt e tua.

Çdo gje eshte rritur e eshte bere e forte si nje heshte. Ti dhe une, sa gjate qe e kemi kerkuar njeri-tjetrin!
A mund ta imagjinojme valle veten larg nga njeri-tjetri?
A eshte mundur valle, madje edhe duke e genjyer veten, te mendojme se mund te dashurojme ndonje tjeter?
Dhembeza e ingranazhit perputhet me dhembezen tjeter dhe aty nuk ka vend per asgje tjeter, madje as per ajrin.
Dora mu lodh e nuk do qe te levize me, por zemra nuk eshte lodhur do t'ia them kete eres e le ta mbaroj ajo letren...
Tashti po te shkruaj me doren e majte.
Te dua, dhe duame sepse nuk dua te marr fryme pa ty.

Remarque

Tecshkruaj dicka te bukur ??,

@DILARA
@Dorina
@LUCKY-STRIKE
@Artina haziri

Besoj se dalin apo duhen me te bukra....

Dorina eshte mikja ime me e ngushte ketu ne forum
Dilara eshte bukuroshja ime
Lucky strike eshte shoqja ime
Dhe artina eshte nji qik e vogel po pak e lazdrum :)

Kam edhe te tjera..... se te gjitha femrat i kemi bukuroshe....

Last edited:
?
i like the way the stretch marks
on my thighs look human and
that we're soft yet
rough and jungle wild
when we need to be
i love that about us
how capable we are of feeling how unafraid we are of breaking
and tend to our wounds with grace
just being a woman
calling myself
a woman
makes me utterly whole and complete ?

/milk&honey

?
i like the way the stretch marks
on my thighs look human and
that we're soft yet
rough and jungle wild
when we need to be
i love that about us
how capable we are of feeling how unafraid we are of breaking
and tend to our wounds with grace
just being a woman
calling myself
a woman
makes me utterly whole and complete ?

/milk&honey

E ke lexuar librin?

Kali i Skenderbeut eshte nje nga simbolet e jetes se tij....... Sipas Barletit ai ishte i bardhe dhe i nje rrace te zgjedhur. Pas vdekjes se Skenderbeut kali nuk pranoi ti hipte dikush tjeter dhe pas disa kohesh vdiq (ngordhi).

( Fakte per Skenderbeun )

Nëse je i trishtuar e do të doje të vdisje,mendo për atë që po vdes e do të donte të jetonte.
(Jim Morrison).

Edhe pse shume pak,shume shkurt,me mjafton fytyra jote,syte e tu qe ti putha dhe urimi jot qe me jep.Te duuuua,e vuaj largesine nga ty,por per pak muaj do te jem prape te te puth mum?????

Edhe pse shume pak,shume shkurt,me mjafton fytyra jote,syte e tu qe ti putha dhe urimi jot qe me jep.Te duuuua,e vuaj largesine nga ty,por per pak muaj do te jem prape te te puth mum?????
Une thash se ja ke bo Narit ti ri

• Kiss
Reactions: Iva
31803

• Pëlqej
Reactions: Iva
Back
Lartë