gjithsesi eshte vec nje emer NENE
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Disa thenie te shefit i mbaj dhe une si hajmali ?Gjerat e pamundura jane per njerezit e forte @centos ?
Edhe 2 ndeshje te sigurta dhe asgjo tjeter ?Asgje nuk eshte e pamundur.
Thjesht duhen 2 duar te lajne nje fytyre.
2 mendje te marin nje vendim.
2 zemra te ndjejn ngrohtesin.
Dhe 2 individe per te njejtin qellim.
Boksi ??Edhe 2 ndeshje te sigurta dhe asgjo tjeter ?
Ktu ti gjej 2 t sigurta kickboks ? ose MMABoksi ??
Nuk eshtw thenie e @centos ? ahahhaDisa thenie te shefit i mbaj dhe une si hajmali ?![]()
Por, vertete disa thenie te shefit i kam shkruar ne bllokun tim, sepse nuk eshte vetem fat qe @centos ka arritur aty ku eshte.Nuk eshtw thenie e @centos ? ahahha
Vjen si cjapi te kasapi cit @centosPor, vertete disa thenie te shefit i kam shkruar ne bllokun tim, sepse nuk eshte vetem fat qe @centos ka arritur aty ku eshte.
Une, punoj me njerez shume te pasur ketu dhe arritjet duan mend, pune, perkushtim, mencuri te urte, zgjuarsi dhe nga njerez te tille une i quaj keshillat vlere?
Te perqafoj ??![]()
Ckdmth kjo m.......???Ta them dhe un nje te bukur ishalla s haj ban ( ? NESE deshironi te keni dhembe te bukur dhe te bardhe Mos hani shume m...... ???????? ndjes po u gajasa ?
????Ckdmth kjo m.......???