• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Shkruani diçka të bukur..!!

Qe te shkruaj dicka te bukur do te meduhej te perdorja buzet e nje femere dhe ti ngjyeja ato tek zemra e saj.

Aman moj goce se me plase
Jepja vellait tend njeher qe jemi dhe shok klase
1 here qe me the erdha
Harrove qe te kishin ardhur tezet nga Siena
Edhe ne enderr je duke me dal
Sikur ti je pel,e une kal
Aman moj goc bej cik sevap
Se sdo ta marr me vete,ne vend do ta lej prap ?

Sorry nese nuk I pershtatet temes por spo e gjeja dot temen e poezive INTELIGJENTE ?

Fytyra qe e ki, s'bon mu ndy se veten mo nuk e njeh
Netedy.com jetes s'bon mu thy. se veten s'ki ku e sheh

Prandaj njerezit e mire vuajne, sepse besethyerit nuk kane as turp, as mend dhe as zemer!
Ata mendojne se te gjithe jane si ata, bejne poshtersi si ata dhe se jane te zgjuar mbi gjithcka.
Perballë njerezve ti mund te thuash e besh cfare te duash per dike, mbas kraheve dhe me shume se aq!
Por ama perballe Zotit ?!

F. Pessoa

Frika dhe turpi jane mbrojtja e njeriut kam lexuar dhe nese do veten, pikerisht ate qe ke frike mos e bej?
Ti jeton nje here por po e bere dicka qe e ke me frike nje here mjaftueshem, athere ke lehtesuar shpirtin tend nga ndjenja negative.

Kam lexuar shume gjera ne forum.
Shum shprehje shum fjale shum thenie e shum citime.

Duhet te kuptoni qe keni shum kundershtime me shprehjet qe thoni.

Ti jeton nje here por po e bere dicka qe e ke me frike nje here mjaftueshem, athere ke lehtesuar shpirtin tend nga ndjenja negative.
Varet cdo gje nga Kendveshtrimi besoj une!
Nuk fola per gjerat negative, por per gjera qe do ti besh dhe ke frike ti besh, e kur e provon kupton se kishe te drejte.
I mencur thote filozofi Nice eshte kush meson nga gabimet e veta edhe i zgjuar kush meson nga gabimet e tjereve.
Te pershendes dhe faleminderit!

Back
Lartë