• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Shkruani diçka të bukur..!!

Lereni shenja e gjurm te mira ne ket bote sepse nuk do te ngeleni pergjithmon.

Gjithmonë lumturia, gjendet tek gjërat e vogla.
Tek ai mesazh, në një kohë të pacaktuar..
Tek ajo letra në çantë, nderkohë që nuk e priste..
Tek ajo buzëqeshje, tek ai përqafim ku e mer nga një dhuratë që i ke bërë edhe pse nuk feston diçka specifike!
Tek ajo dita e diel që qendruat gjithë ditën të përqafuar... duke ndier aromën e njeri-tjetrit..
Tek ai mëngjesi, që ti ishe gjëja e parë që pa sapo hapi sytë, pas një puthje...
Tek ai mesazhi: Zbrit sa të shoh pak, se jam poshtë shtëpisë tënde... tek ai mesazhi “Më mungon”... që pa,ndërkohë që është i mbytur në punë!
Tek ajo buzëqeshje dhe embëlsi që more, pasi i bëre një kompliment.
Tek ajo: Të adhuroj.. që more pa një arsye të veçantë!
Aty ku të gjithë ëndërrojnë rrugë të mëdha e të zbukuruara, ti je përulur për të lëmuar tokën...
...dhe toka më e bukur është trupi i njeriut që dashuron, njeriut që të ka mar mëndjen.
Sepse ç’do gjë tjetër, është gjysmëkënaqësi.
Lumturia gjithmonë gjendet tek gjërat e vogla, tek gjera tona të vogla... të bukura!

Unë uroj që të duan dikë , pa e ndryshuar, ta dashurojnë ashtu si është... ndryshe quhet nënshtrim!

“Ti dashurove atë pjesë timen, që të gjithë donin të m’a ndryshonin!”

Dikush ka llafe e dikush ben vepra,
dikush shëron plage, dikush hap te tjera.
Dikush e mban fjalen e dikush e shkel,
dikush mbetet vetëm,por dhe i vetem ja del.
Dikush shpif,por edhe tradheton,
dikush i paturp,servilizmin ka profesion.
Dikush vetem ankohet dhe ja nis me te qara,
dikush me optimizem ecen me i qete perpara.
Dikush egoist kerkon shume gjera ne jete,
dikush kenaqet me pak dhe e ben gjumin te qete.
Dikush ka smire,e nje tjeter xhelozi,
Dikush zemer te mire qe fal gjithmone dashuri.

hec tputhemi se vec kjo na ka ngel me bo :p ... vetem kjo joo se ka dhe gjojna tjera poooo nejse ,avash avsh :p
Eh pra kret fillojn nga fillimi e vin nga fundi ne do filloj nga fundi e te dalim ne fillim hmmm

Back
Lartë