• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Shkruaj dicka me fjalen Te Dua.....??

ehhhh cma bet temen vec anonime jooo u futa r unn ne valle ska tanii mr nick se ju mbytaaa ose dike te personifikuar ?
te duaaaaaaaaa @Hera ???????

• Super Dashuri
Reactions: ...
? ndjesë se nuk doja të të prish temën. Por, akrepi im nuk është pjesë e këtij forumi. Ndaj ky ishte postimi im i fundit anonim në këtë temë ?
jo shpirt ska gje vec kur e vendos ideja ime te personifikoj dike psh te dua akrep nuk ka rendesi eshte apo nuk esht e mami e babi qe thashe un nuk jan e kupton iden zemer.nese ti nuk poston me ngel hatri e ti e di me pas te krevati e di ti????????? tema
te duaa @debora

jo shpirt ska gje vec kur e vendos ideja ime te personifikoj dike psh te dua akrep nuk ka rendesi eshte apo nuk esht e mami e babi qe thashe un nuk jan e kupton iden zemer.nese ti nuk poston me ngel hatri e ti e di me pas te krevati e di ti????????? tema
te duaa @debora
Të dua edhe unë ty ❤️
Nuk postoj më anonim. Ndërsa për nofkat që janë këtu, patjetër që po. Ashtu si të vijnë se unë në fakt i dua të gjithë ☺️

Te dua zemer po deshe vertetoje behu mjek dhe zemren time operoje gjaku do te mblidhet ne duart tua dhe pas do te formohet fjala TE DUA

Back
Lartë