• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Shije partneresh!

smund te me thoje gje me t bukur
Kështu është këtu
Kur ju bën tag emrin ju rritet mendja dhe të 'injorojnë':)
Kshuqë më mirë të të apelojnë emrin se sa tu bësh thirrje:p

Kështu është këtu
Kur ju bën tag emrin ju rritet mendja dhe të 'injorojnë':)
Kshuqë më mirë të të apelojnë emrin se sa tu bësh thirrje:p

Shth-te cfare mendimi kishit Ju zonjush per kolegun ?

Kjo @Dorina ma heq trurin vetem ne dite shiu :p

Tashi qe mendoj, @Sara me zanatin qe ke do ta bej 1 vesh shurdh e 1 sy qorr, ke 1 ftese per 1 hedhje me parashute 2she. Po ta mbajti hec :p

Ndersa kjo @Macherie ma heq trurin sistematikisht sepse i ngjan Nales !

Shth-te cfare mendimi kishit Ju zonjush per kolegun ?

Kjo @Dorina ma heq trurin vetem ne dite shiu :p

Tashi qe mendoj, @Sara me zanatin qe ke do ta bej 1 vesh shurdh e 1 sy qorr, ke 1 ftese per 1 hedhje me parashute 2she. Po ta mbajti hec :p

Ndersa kjo @Macherie ma heq trurin sistematikisht sepse i ngjan Nales !
do vi me burrin mire ?

T thash qe ske nevoje por po ja u them ktyre te tjereve, @Sara eshte super goce, mos lodhet njeri, nuk e harrijme dot ! :p

Ps. @Dorina fati na ndau per kete jete dhe ato 7 te tjerat ne vazhdim :p lol
Me co CV po me citove ketu :p
Nuk je në shijet e mia:p
Mos më bëj më tag

A.ku me.more nqaf me.plaken ti.mua ngela me.gjygj hap :p qe sme boni nja 4 vite me.para :p

Back
Lartë