• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Shenjë zodiaku...1 anë negative

...

Kontributor
LV
0

Shenjë zodiaku, 1 anë negative

AE4D4A8E-8E80-4856-89E1-80BCC0E3DDC9.jpeg

Çdo shenjë e zodiakut ka një anë pozitive, si dhe një negative. Më poshtë të listuara do të lexoni ato që askush nuk do t'i pranojë që i ka, por nuk keni çfarë bëni, janë pjesë e juaja.

Dashi shenja më egoiste. Nuk ka mundësi të pyesin për të tjerët, rëndësi ka vetëm "Unë"

Demi është më kokëforti nga të gjithë. Nuk binden në asnjë lloj mënyre.

Binjakët janë llafanzët e shenjave , ata që nuk mbajnë dot asgjë pa ua thënë të tjerëve.

Gaforret janë gjithnjë të zemëruar të mërzitur.

Luani mbreti i zodiakut. Mund t'jua kishte marrë mendja... Janë imponues dhe gjithnjë duan të dalin të parët në skenë.

Virgjëresha di vetëm të kritikojë

Peshorja Mos i besoni Peshoreve, gënjeshtarët më të mëdhenj.

Akrepët janë shumë të vendosur. E bardhë e zezë, gabim, drejtë nuk ka rrugë të mesme për akrepët.

Shigjetarët duan vetëm të argëtohen duke pirë, por mos i paragjykoni thjesht duan të kalojnë mirë.

Bricjapët e kanë mendjen vetëm tek puna dhe të shtojnë pasurinë e tyre. Argëtohuni pak, nuk është vetëm punë jeta

Ujori shenja më e çuditshme. As veten e tyre nuk e kuptojnë. Janë shumë të dashur

Peshqit vetëm ankohen. Shohin vetëm anët pozitive tek njerëzit prandaj shpesh përfundojnë të gënjyer nga te tjerët. Megjithatë janë shenja më me këmbe në tokë

Back
Lartë