Shenjë zodiaku, 1 anë negative

Çdo shenjë e zodiakut ka një anë pozitive, si dhe një negative. Më poshtë të listuara do të lexoni ato që askush nuk do t'i pranojë që i ka, por nuk keni çfarë bëni, janë pjesë e juaja.
Dashi shenja më egoiste. Nuk ka mundësi të pyesin për të tjerët, rëndësi ka vetëm "Unë"
Demi është më kokëforti nga të gjithë. Nuk binden në asnjë lloj mënyre.
Binjakët janë llafanzët e shenjave , ata që nuk mbajnë dot asgjë pa ua thënë të tjerëve.
Gaforret janë gjithnjë të zemëruar të mërzitur.
Luani mbreti i zodiakut. Mund t'jua kishte marrë mendja... Janë imponues dhe gjithnjë duan të dalin të parët në skenë.
Virgjëresha di vetëm të kritikojë
Peshorja Mos i besoni Peshoreve, gënjeshtarët më të mëdhenj.
Akrepët janë shumë të vendosur. E bardhë e zezë, gabim, drejtë nuk ka rrugë të mesme për akrepët.
Shigjetarët duan vetëm të argëtohen duke pirë, por mos i paragjykoni thjesht duan të kalojnë mirë.
Bricjapët e kanë mendjen vetëm tek puna dhe të shtojnë pasurinë e tyre. Argëtohuni pak, nuk është vetëm punë jeta
Ujori shenja më e çuditshme. As veten e tyre nuk e kuptojnë. Janë shumë të dashur
Peshqit vetëm ankohen. Shohin vetëm anët pozitive tek njerëzit prandaj shpesh përfundojnë të gënjyer nga te tjerët. Megjithatë janë shenja më me këmbe në tokë