• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Sezon I ri...... zakon I vjeter

Hera pare qe lexoj se ka tifoz te Napoli ne Shqiperi realisht.
Napoli vetem ne vitet e Maradona ka fitu ja 2-3 tituj e me mbrapa u zhduk fare.

Ky me duket i vogel per te thene qe eshte bere tifoz i Napoli ne kohen e Maradonas....

Te flase @iMp4Ct qe eshte Juventin, hajt mo ka te drejte... Por kur flasin dhe milanistat... O pikaaa :p
@MrCool or voc po rri urte mor vlla. Ne itali njifet juvja si ekipi me me shume fitore.
Ne europe njifet Milani si ekipi me i forte po ju per ca njifeni aman ???

Ahhhhh po keni banderolen e famshme ju

mai stati in B

@impact nese yn jam.I vogel.ti si.tifoz I juves I bjen me.zidanin.tjesh me.I.vogel.se mua :) pik se pari...dhe lexo komentin qe kam.shkrujt sjam.tifoz per asnje lojtar jam ndjekes I rregullt I futbollit amerikan kam.lozur futboll amerikan...por adhroj tifozerin napolitane per mendimin.tim esht unike per si te bejn te nike sh eum te siguroj se ndo stadiume kam pa me bollek qe nga derbi madonines ai I torinos etj etj por sao paolo osht unike per cte ofron brenda ati 'colosseo

Nuk luj bixhoz une, me o plak

Dy jan barsaletat me te mdhaja e me.te famshme ne itali....nje dita kur juventus fitoj champions dhe dy thjesht inter lol...

Hahahahahah s'ka gje.. Kane 7 champions hahahahahahahahahahaha

@Vinjol kush thua ti do zere pozicion me te mire kete vit?? Interi apo milani?

Voc ne don me dit te drejten ti
Une milanist I betuar jam e kurre se leshoj milanin
Po si inter dhe milan. V.k. jaen bere
Tha mire raiola atehere te bashkohen per ca vite
BehenPo me te forta kur te ndahen

Back
Lartë