• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

SERIA A

Super ndeshja e kesaj jave do te jete Milan VS Juventus. Ne daten 6 ora 20:45 te mbremjes. Rosso Neri duket favorit, me nje fitore te Milanit kuq e zite do jene favoritet kryesore per te fituar Seria A...

Super ndeshja e kesaj jave do te jete Milan VS Juventus. Ne daten 6 ora 20:45 te mbremjes. Rosso Neri duket favorit, me nje fitore te Milanit kuq e zite do jene favoritet kryesore per te fituar Seria A...
Barazim?

Juventusi eshte ne tranzicion por ky Milan smund te jete kurre favorit ndaj Juves. Sesi del ndeshja eshte muhabet tjeter. Milani nuk ka ekip per kampion, se di mua me duket si ecje prej euforise kjo tani. Per mendimin tim kampionatin e fiton Interi sepse ka trajnerin fiks per ate pune si dhe ekip.
Kete e mendoj pa tifozllik, me tifozllik uroj vetem Interi mos e marri meqe Juve nuk fito gjo ket vit.

Juventusi eshte ne tranzicion por ky Milan smund te jete kurre favorit ndaj Juves. Sesi del ndeshja eshte muhabet tjeter. Milani nuk ka ekip per kampion, se di mua me duket si ecje prej euforise kjo tani. Per mendimin tim kampionatin e fiton Interi sepse ka trajnerin fiks per ate pune si dhe ekip.
Kete e mendoj pa tifozllik, me tifozllik uroj vetem Interi mos e marri meqe Juve nuk fito gjo ket vit.
Uuuuuuufffffd nonnnnnn vdiqaaaaaaaaa
Sa mir ka follll???????

Kete e mendoj pa tifozllik, me tifozllik uroj vetem Interi mos e marri meqr Juve nuk fito gjo krt vit.
Une mendoj krejt te kunderten. Oreksin qe kane kalamajte e Milanit, nuk e ka asnje skuader tjeter. Milan jo vetem ka ecur me ritme kampioni, por dhe Interin qe ti e shef pretendent kryesor, e mundi ne ndeshje direkte. . .

Une mendoj krejt te kunderten. Oreksin qe kane kalamajte e Milanit, nuk e ka asnje skuader tjeter. Milan jo vetem ka ecur me ritme kampioni, por dhe Interin qe ti e shef pretendent kryesor, e mundi ne ndeshje direkte. . .
Oreks mund te kene plot por ekip per kampion nuk kane.
Nese sheh ndeshjet e fundit po shfaqin goxha luhatje.
Gjithsesi uroj te kesh te drejte, ishalla fiton Milani dhe jo Interi.

Ehee po po ju luteni per ne mer ishalla nuk shenojm me gola ose te humbasim aq frik na keni ????
Apapapapapapoa na preket tani
Interi ka fillu me u rikthy si me pare ska ren asiher keq?
Gjithmone ne 3 me te mire
Kshuqe ju milanista rrini mir.

Oreks mund te kene plot por ekip per kampion nuk kane.
Nese sheh ndeshjet e fundit po shfaqin goxha luhatje.
Gjithsesi uroj te kesh te drejte, ishalla fiton Milani dhe jo Interi.
Une kam pare qe 3 ndeshjet e fundit i kane fituar, me mungesa te shumta te formacionit baze. Ndoshta Milani se me rtitullin, por ama jam i sigurt qe Inter nuk del kampion ;)

Une kam pare qe 3 ndeshjet e fundit i kane fituar, me mungesa te shumta te formacionit baze. Ndoshta Milani se me rtitullin, por ama jam i sigurt qe Inter nuk del kampion ;)
?ktu do jemi!
Po mos me thuj pastaj se dita?

Eshte heret akoma , ka edhe 23 ndeshje mos gaboj ..Interi kshu fillon gjithmon e ne fund ben vetevrasje ..Milani po na befason te gjitheve dhe nuk eshte rastesi sepse luan futboll te bukur , mungesa ka patur gjithashtu..Sic thashe nuk ka mbaruar asgje ,per mua ne gare eshte dhe Juventus sado qe ka lekundje te medha kohet e fundit ..

Eshte heret akoma , ka edhe 23 ndeshje mos gaboj ..Interi kshu fillon gjithmon e ne fund ben vetevrasje ..Milani po na befason te gjitheve dhe nuk eshte rastesi sepse luan futboll te bukur , mungesa ka patur gjithashtu..Sic thashe nuk ka mbaruar asgje ,per mua ne gare eshte dhe Juventus sado qe ka lekundje te medha kohet e fundit ..
Per mua pretendent kryesor akoma Juventus eshte!

Back
Lartë