• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Salah nuk të ndaluar, thyen edhe një rekord

centos

🅵🅾🆁🆄🅼🆂🅷🆀🅸🅿.🅲🅾🅼
ANETAR ✓
LV
0

salah-1-578x350.jpg
Ylli i Reds është bërë lojtari afrikan me më së shumti gola sezonal në PL.

Salah ka kaluar Didier Drogban e Bregut të Fildishtë, i cili me Chelsean në sezonin 2009/18 kishte shënuar 29 gola.

Emmanuel Adebayor (Togo) renditet i treti me 24 gola në sezonin 2007/08.

Drogba paraqitet edhe një herë në vendin e katër me 20 gola nga sezoni 2006/07.

Top pesëshja e lojtarëve afrikan me më së shumti gola mbyllet nga Yaya Toure (Bregu i Fildishtë) me 20 gola nga sezoni 2013/14.

Vlen të theksohet se në të gjitha garat Salah deri më tani ka shënuar 40 gola për Liverpoolin.

Back
Lartë