• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Sa xheloz jeni ne nje lidhje ?

Unë jam xheloze por nuk do e ndaloj burrin tim në të ardhmen të takohet me shoqet e klasës, koleget e tjerë.. Por dua të ketë distancë mes tyre, të mos rrijnë shumë afër njëri - tjetrit.. Të mos ketë prekje të shumta, mjafton dorën ti japi..
Dhe nuk dua burrin tim ta puthi në faqe ndonjê vajzë e panjohur dhe pastaj të thotë e kam shoqe, se në buzë, qafë jo e jo..
Nuk dua as përqafime të ketë.
Vej Sensor po te me ndigjosh mua, qe kur ta preke ndokush ta marresh vesh??

Kot nuk thone ”ka dale druri nga xheneti” !
Kur ka meshkuj lepuj, do ket nga keto qe t bejne synet! ?

Ngaqë e the "të tjerët " prandaj...
Meqë e paske dhe ti merak kur të citoj nuk e bëj më...klb
Jo po shof e bën shpesh dhe vetëm për të korrigjuar ose gjykuar… asnjëherë për të thënë diçka të mirë. Ose kur të tjerë më gjykojnë mua ti kënaqesh tu qesh ? njs klb dhe ti.

Jo po shof e bën shpesh dhe vetëm për të korrigjuar ose gjykuar… asnjëherë për të thënë diçka të mirë. Ose kur të tjerë më gjykojnë mua ti kënaqesh tu qesh ? njs klb dhe ti.
Mos e merr afër zemrës cdo shaka që bëhet.Dhe jo domosdoshmërisht qesh se të ofendoi njeri ty.Varet nga kofidenca që mund të kem me palën tjetër.

Je e lirë dhe ti të më korrigjosh kur të duash,nuk kemi dalë me sopatë këtu.
Ty të duket sikur i ke të gjithë kundër,po nuk është ashtu.Ashtu si ti je e lirë të komentosh e të qeshësh e kemi të gjithë këtë të drejtë.?

Mos e merr afër zemrës cdo shaka që bëhet.Dhe jo domosdoshmërisht qesh se të ofendoi njeri ty.Varet nga kofidenca që mund të kem me palën tjetër.

Ty të duket sikur i ke të gjithë kundër,po nuk është ashtu.Ashtu si ti je e lirë të komentosh e të qeshësh e kemi të gjithë këtë të drejtë.?
Mirni altiat lini sopatat :p

Jo aspak. Unë nuk ndihem sikur i kam të gjithë kundër. Madje ndjej se kam shum njerëz që më vlerësojnë këtu. S’e di nga e ke nxjerr këtë konkluzion për mua.
Ndoshta ka qën çdo herë rastësi ça s’bo vaki ? Thash në ndonjë moment që unë kam të drejtë të bëj çtë dua e ju jo?
Unë nuk qesh kur ulin të tjetër ose i vën në lojë :)

Jo aspak. Unë nuk ndihem sikur i kam të gjithë kundër. Madje ndjej se kam shum njerëz që më vlerësojnë këtu. S’e di nga e ke nxjerr këtë konkluzion për mua.
Ndoshta ka qën çdo herë rastësi ça s’bo vaki ? Thash në ndonjë moment që unë kam të drejtë të bëj çtë dua e ju jo?
Unë nuk qesh kur ulin të tjetër ose i vën në lojë :)
Nejse mos t'a zgjasim më se fjala nxjerr fjalën...?

Back
Lartë