• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Sa xheloz jeni ne nje lidhje ?

Okay ne menyren tende fol per temen?
Jam aq xheloz , sa me nevojitet te shpeh qe e dua dike... aq sa lejon arsyeja , aq sa i duhet nje mashkulli per te shprehur ate qe ndjen ... pa e thene me fjale. Xhelozia eshte pjese a kind of feeling... eshte e pranueshme ne limitet e saj.. eshte aq e shemtuar , por dhe aq e bukur ... kur behet fjale per ndjesi. Perfundimisht ... nuk ka dashuri pa xhelozi, ashtu sic nuk ka nje ushqim te gatuar me pasion , pa nje pjate te bukur?

Jam aq xheloz , sa me nevojitet te shpeh qe e dua dike... aq sa lejon arsyeja , aq sa i duhet nje mashkulli per te shprehur ate qe ndjen ... pa e thene me fjale. Xhelozia eshte pjese a kind of feeling... eshte e pranueshme ne limitet e saj.. eshte aq e shemtuar , por dhe aq e bukur ... kur behet fjale per ndjesi. Perfundimisht ... nuk ka dashuri pa xhelozi, ashtu sic nuk ka nje ushqim te gatuar me pasion , pa nje pjate te bukur?
@Moza shif Di te flasi dhe seriozisht ky?

Xhelozia nuk eshte patjeter Te krahesosh veten me dike tjeter! Eshte ne forma sasi dhe cilesi te ndryshme?
Ti dmth je territoriale
Në konceptin si një emocion që i referohet mendimeve dhe ndjenjave negative të pasigurisë, frikës dhe frikës për një humbje të diçkaje që personi vlerëson, të tilla si një marrëdhënie, miqësi ose dashuri, - është.
Varet se si konceptohet.
Sa për teritorin, mendoj se shtrihet më gjërë. O e ke për vete, o nuk e ke. Nuk mjaftohem me gjysma ??‍♀️

Në konceptin si një emocion që i referohet mendimeve dhe ndjenjave negative të pasigurisë, frikës dhe frikës për një humbje të diçkaje që personi vlerëson, të tilla si një marrëdhënie, miqësi ose dashuri, - është.
Varet se si konceptohet.
Sa për teritorin, mendoj se shtrihet më gjërë. O e ke për vete, o nuk e ke. Nuk mjaftohem me gjysma ??‍♀️
Ja kshu i tremb meshkujt ti, meshkujt jane qenie te brishta si te tille duan te jetojne te lire jo ne kafaz?

Varet se si konceptohet.
Koncept tejet i gabuar. Sorry , nuk jam aspak dakort me kete qe the?

Back
Lartë