• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Sa Xheloz/e Jeni Per Te Shkuaren e Partnerit/es Tuaj??

Anabela

____??____LarGuaR____?
Kontributor
LV
0

Personalisht sjam aspak xheloze sepse tek e fundit
U skom qen pjes e jetes se tij.
Keshtu qe sme intereson aspak kjo pjes.
Po ju??

Eshte mangesi e madhe kurioziteti per te shkuaren.Nje person qe kerkon te dije per gjera fakte e ndodhi kur ska qene prezent per mua eshte empty.fundja pse duhet gerrmuar ne cdo kapitull te atij/asaj qe do ndash jeten?personalisht jam pa interes..te gjithe kemi bere hapa ne jete prej te cilave zgjedhim cilen te ndajme e cilen jo..

E shkuara mbetete pjese e te shkuares
Nga sot e me vone ca do behet ca kam bere sduhet te interesoje
e as duhet te me interesoje
te kishim qene mire do te ishim ende me ata te meparshmit

0.0000000000001% ??
po pse te virgjer do e doja ate loooool
do isha xheloze nese do mbante kontakt me ex e tija pa ndonje arsye te madhe madje do ishte shkak per tu nda, se akoma nuk jam aqe e modernizuar te besh te gjitha te zezat me nje mashkull/femer dhe pastaj te me shesesh kopalla e kam (shoqe) e coj ne te sms me gjith shoqe dhe sme plas fare. ??

Nuk jam natyrë xheloze,e sidomos për të shkuarën.
Ashtu si ai edhe unë kam pas një të shkuar.
Në momentin që jemi njohur,e kemi lënë të shkuaren e njeri,tjetrit pas krahësh.
Ndonjëherë jeta të bën dhuratë njerëz që të bëjnë ta harrosh të kaluaren sa hap e mbyll sytë.

Kurioze po
Xheloze nah

Back
Lartë