Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jo nuk lumturohem as se bej kurr nje gje te till me dashje por ka qe ndihen krenar kur lendojn tjetrinJallaaaa pse lumturohesh ti nga merzitja e tj ns ta sjell zoti ty ...mendoj qe ato qe gezojne nga lkjo sjan rob !
Me beso qe po ???Nuk zhjat shum ajo lumturi ???
A don me ta thy? ?Mu sma thy dreqi jo me robi zmr ??km
Eee nrm vret budallenjt ?qe besojne ne fjal te bukura ne premtime boshe qe zmr vtm vdekja mund te na ndaj..e thoni tani kush vdiq ?Ehhh ta kuptojn munden veq ata qe dashnia I ka vra ???
Ske shoncin ?max diss mbo ?A don me ta thy? ?
Si te bahem kshtu si ti ?Mu sma thy dreqi jo me robi zmr ??km
Ma the ti mu pra ?Ske shoncin ?max diss mbo ?
Une jam ajo...qe sdi te dua ...por aman di te fus ne zemer bej nje gabim sic e km bo une ?Si te bahem kshtu si ti ?
Un jam aj qe sdi me dashuru me hile ? o me zemer o hiq ?Une jam ajo...qe sdi te dua ...por aman di te fus ne zemer bej nje gabim sic e km bo une ?
Une di te dashuroj por dashuroj ato budallenjt qe premtojne boten e te falin lotet ?Un jam aj qe sdi me dashuru me hile ? o me zemer o hiq ?
Si Puna ime dole dhe ti ???Une di te dashuroj por dashuroj ato budallenjt qe premtojne boten e te falin lotet ?