• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Sa nxehesh kur je në timon?

Aiiii shummm pz,un shaj kur jam ne timon shaj kur jam ne biciklet shaj kur jam me motor shaj dhe si kembsor,cudi sjam per rug un,jam per ne pyll pz dobsia jem o nerva ne komunikacion

Jam e qete se me pelqen te eci me makine, por por por kur hyj ca si pula qorre nuk jam dhe aq e qete por shaj nderdhemb ?

Nuk nxehna hiq se ulna mbrapa nganjehere xD

Jam jashtëzakonisht i qetë...

road-rage-traffic.gif

Shum i qete dhe kur me thon plac une prap i qete ri ?‍♂️???

Jam tepër e qete shajne ulurasin se vras trurin fare nervat e tyre prishin jo te mijat

Back
Lartë