• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Sa nxehesh kur je në timon?

Spara nxehem, dhe spara merem me njerezit kur jam ne timon, sepse e dij qe dhe nese ja shpjegoj, nuk eshte se ai do zej mend. Por me iken trruri me keto, qe edhe jan gabim edhe i bijne borise, aty mkapin emocionet :p

Shume sidomos ne Shqiperi. Qe sja kane idene cfar eshte STOP-i 😓
Dhe aq me pak e drejta krahut djathte
Ishim ne dimer me te bukren atje, mori makinen ajo e po ikinim dikun, trafik i madh aty, tja futi ajo mes makinave spyste fare 😂 oj ti i thash ku shkon, he pra se do le kta une te kalojn 😂 tjeret biiiiiiipp

Ishim ne dimer me te bukren atje, mori makinen ajo e po ikinim dikun, trafik i madh aty, tja futi ajo mes makinave spyste fare 😂 oj ti i thash ku shkon, he pra se do le kta une te kalojn 😂 tjeret biiiiiiipp
Apapaaaa po te cmenme jeni ju si fis 😜🤣🤣

Nuk e bej kurre.
Gjithkush ka lodhjen dhe arsyen e vet, qe nxiton apo vonon.
Une ndjek rrugen time dhe km e mia.

Back
Lartë