• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Sa kushton veshja e te rinjve Shqiptare?!!

Anabela

____??____LarGuaR____?
Kontributor
LV
0

Atehere pyetja ime eshte:

Sa kushton veshja e te rinjve Shqiptare??

Mendoj se kjo varet se sa ke edhe xhepin.
Personalisht jam shm e fiksuar tek veshja,spo them se kam ndonji garderob kushedi se cfare por,blej shpesh.
Me shume jam tek veshja sport,serioze.
Blej dhe te shtrenjta,por edhe te lira.
Nuk eshte se kam shm preferenca apo te jem e fiksuar tek fitmatot cdo gje.
Nese me plq dicka e mar qoft edhe 5000 lek te vjetra. Mjaft te ndihem mire.??

Atehere pyetja ime eshte:

Sa kushton veshja e te rinjve Shqiptare??

Mendoj se kjo varet se sa ke edhe xhepin.
Personalisht jam shm e fiksuar tek veshja,spo them se kam ndonji garderob kushedi se cfare por,blej shpesh.
Me shume jam tek veshja sport,serioze.
Blej dhe te shtrenjta,por edhe te lira.
Nuk eshte se kam shm preferenca apo te jem e fiksuar tek fitmatot cdo gje.
Nese me plq dicka e mar qoft edhe 5000 lek te vjetra. Mjaft te ndihem mire.??
Teme per mua nk qenka kjo se une jam plak ???

Veshja per mua eshte pasioni me i flakt qe kam mos te them me eshte shendrruar ne semundje un personalisht siq dhe duket ne foto kam stil miks sport elegant shkurtra tgjata mos them gjdo gje mjafto tma pelqe syri qe ne hymje ne butik dhe behet e imja kurse sa i perket qmimit nuk shof sa kushto mund te jet shum e lir apo e shtejt ska rendesij rendesij mua tme pelqen hmmmmm

Kryesisht sportiv.....
Çmimet e veshjeve ??? Sdi.... jam tregtar vete....
Por normalisht porosiscdicka qe me pelqen te njerzit e mij jashte (( aspak per efekt mburrjeje ))
Kam nga kappa deri tek kemishat versace...
Nga adidas... deri tek nike.... po per mua ska rendesi jam i fiksuar pas te bukures jo pas firmes

Veshja per mua eshte pasioni me i flakt qe kam mos te them me eshte shendrruar ne semundje un personalisht siq dhe duket ne foto kam stil miks sport elegant shkurtra tgjata mos them gjdo gje mjafto tma pelqe syri qe ne hymje ne butik dhe behet e imja kurse sa i perket qmimit nuk shof sa kushto mund te jet shum e lir apo e shtejt ska rendesij rendesij mua tme pelqen hmmmmm
@Bjondina2019 ha mo yll se nuk harxho shume ti 5000-7000 Franga ne Muaj, dhe ti si ben!

Ps: Ti vec vish e hidh as ti hekurosesh nuk i hekuros dy here :lolx::lolx::lolx::lolx:

Back
Lartë