Mos je besh me Tom Ford ??52 mije euro.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mos je besh me Tom Ford ??52 mije euro.
Po ke lek ti punon daddy ?Sot icik me shtrenjt ?
Se kam shtu canten ?
Te brendshme 300€ ?? Ca jan ato kan nai aftesi te vecant ?Kemisha nja 1800
Xhinset 2500
Atelte D&G prz i kam mar te dyqan im?
Canta 1500
Recipeta 300 pa mbushje
Te brenshmet 300
Kaq ?
Jan c.k imitim i kam mar me ofert ?Te brendshme 300€ ?? Ca jan ato kan nai aftesi te vecant ?
Punoj edhe vet lol mos mi humb vlerat ?Po ke lek ti punon daddy ?
Kam mar un c.k 25€ pala dhe me mir jan kto 3 me fibra bambujeJan c.k imitim i kam mar me ofert ?
2500€ xhinsa ca pune bon ti shet drog ? un me 2500 euro ja fus me nai amsterdam redline me 10 cop me champange dom perignon etjPunoj edhe vet lol mos mi humb vlerat ?
Po, TomdyldyZ Fordciklar from Instambul. ?Mos je besh me Tom Ford ??
Nese don me harxhu lek te msoj un si ti harxhosh ??? Po esht e pa pranushme brek 300€ ?Po nga 10 € 3€por jan tmira se jan pambuku ?se une ai du po nuk ishin ashtu ?
????Po nga 10 € 3€por jan tmira se jan pambuku ?se une ai du po nuk ishin ashtu ?
300 leke tha mor ca euro thu. ?Nese don me harxhu lek te msoj un si ti harxhosh ??? Po esht e pa pranushme brek 300€ ?
Euro 2500 lek ? ska lidhje lal aq pal sa kam i kam te hajrit e sblej mo per 2 vjet aman jan firme ?2500€ xhinsa ca pune bon ti shet drog ? un me 2500 euro ja fus me nai amsterdam redline me 10 cop me champange dom perignon etj
Only good brands inly good quality ??Po, TomdyldyZ Fordciklar from Instambul. ?
Me 52 mije leke jam vesh. ?Only good brands inly good quality ??
Me 24 korrik kam ditlindjen do bosh nai dhurate?? ???Jo
Euro 2500 lek ? ska lidhje lal aq pal sa kam i kam te hajrit e sblej mo per 2 vjet aman jan firme ?
?Me 52 mije leke jam vesh. ?
Ca do me sjellesh nga Anglia ti? ?
Ti sjell te puna apo ti drg mbas atij qe vjen ne astir ?me ate makinenen ?Me 24 korrik kam ditlindjen do bosh nai dhurate?? ???