• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Sa kohe keni pritur per ti thene dikujt 'te dua'?

Anabela

____??____LarGuaR____?
Kontributor
LV
0

Sa kohe keni prit per ti thene dikujt te dua?

Personalisht: kur u binda se kishte dicka serioze.
Dmth kuptova qe e kish seriozisht,dhe vendosem te bashkjetonim. ??

Une kur prita se dinte te bente byrek me mish atehere i thash mire se erdhe ne hells kitchen?

Pavarsisht cdo gjeje dashuri nuk ka sot ka vetem interes me shume thohet te dua sesa hahet copa buke , jan fake ne cdo gje vetem te marrin ate qe duan ky ishte mendimi im , se si qysh tek ku ka ndodh juve ate se dij , sot duhet re ruhesh nga shoku se te del femer neser?

Une kur prita se dinte te bente byrek me mish atehere i thash mire se erdhe ne hells kitchen?

Pavarsisht cdo gjeje dashuri nuk ka sot ka vetem interes me shume thohet te dua sesa hahet copa buke , jan fake ne cdo gje vetem te marrin ate qe duan ky ishte mendimi im , se si qysh tek ku ka ndodh juve ate se dij , sot duhet re ruhesh nga shoku se te del femer neser?
Nuk jane te gjitha materialiste ?

Po jan shumica e femrave sot jan materialiste , flas me fakte dhe prova , kan arrit ne ate nivel sa kan shit edhe njerezit e shpise familjen
Ke t drejt ka lloj lloj njeriu sjan t gjith por shummm jan bere t till
Mirmengjes interes ishalla Vdes !

Ke t drejt ka lloj lloj njeriu sjan t gjith por shummm jan bere t till
Mirmengjes interes ishalla Vdes !
Interesi po behet akoma me i thelle, po ndan motren me vellan , burrin me gruan e cunin me nenen dhe me vjen shume keq tek kjo pjese

Last edited:
Une nuk i kam thene askujt te dua.
Nuk me del gjalle nga goja.
E shpreh ne menyra te ndryshme dashurine,por fjalet nuk me dalin.
Kur u ndane kto na rane:p:D:p.

Une nuk i kam thene askujt te dua.
Nuk me del gjalle nga goja.
E shpreh ne menyra te ndryshme dashurine,por fjalet nuk me dalin.
Kur u ndane kto na rane:p:D:p.
giphy.gif

Back
Lartë