Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mishi syve qelpsine fillo nga celuliti ???????Ooooo ty do te haj mish une.???????????
Kthehu mbrapsh atere ndiz qiriun derisa te mor protezat ????????????Ku e ke cililitin ti me ti je shal that.
????????????
Un po qe kom tul kom celulit
un mendon te kundertenFemrat jane me me komplekse se meshkujt.
Nje femre i duhen disa muaj ose ndoshta edhe 1 vit perr tu ndjere sa me komode prane partnerit te saj.
Femrat ndihen ne siklet dhe ndonjehere bejm dhe figure te keqe.
.
Mire.un mendon te kunderten
Deri sa tshkojnë në shtrat dhe pastaj o buuurraaa, u hap dengu?Nga tualeti deri tek shatrati si mendoni miq sa kohe i duhet nje cifti qe te ndjehet rehat ne cdo aspekt?
Te ecesh nudo prane tij/saj,
Te mos kesh komplekse,
Te shkosh ne tualet kur ai/ajo eshte aty,
Apo ti thuash te dua sa her qe e ndjen pa menduar per asgje.
Une mendoj se burrat pershtaten me kollaj me kte gje:
Ndersa ne femrat e kemi pak te veshtire sepse ashtu jemi nga natyra. Jemi te turpshme,delikate dhe duhet pak me shume kohe se mashkulli per tu pershtatur.
Po ju si mendoni?
Hap vetem 1 deng lale se dengjet nuk kan funDeri sa tshkojnë në shtrat dhe pastaj o buuurraaa, u hap dengu?
Nese bash , bash nuk mund ta evitoni ne fund te fundit...Mund te operoni turpin... ta amputoniNga tualeti deri tek shatrati si mendoni miq sa kohe i duhet nje cifti qe te ndjehet rehat ne cdo aspekt?
Te ecesh nudo prane tij/saj,
Te mos kesh komplekse,
Te shkosh ne tualet kur ai/ajo eshte aty,
Apo ti thuash te dua sa her qe e ndjen pa menduar per asgje.
Une mendoj se burrat pershtaten me kollaj me kte gje:
Ndersa ne femrat e kemi pak te veshtire sepse ashtu jemi nga natyra. Jemi te turpshme,delikate dhe duhet pak me shume kohe se mashkulli per tu pershtatur.
Po ju si mendoni?