• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Sa % jeni vetvetja?

Edhe ne realitet sjellja ndryshon ne varesi te ambjentit. Ndryshe jemi me shoqerine e afert, ndryshe me te njohurit e tjere, poashtu ndryshe ne marredheniet profesionale. Natyrisht qe virtualiteti (forumi/chat-i) ndryshon akoma me shume nga jeta e vertet, dhe si pasoj edhe sjellja. Perparesi per shume pjesetar ketu - perfshi veten time - ka humori. Disa nga ne i japim vetes leje t'a ekzagjerojm pak ne kete aspekt meqenese integriteti i individeve nuk cenohet si ne jete te vertet. Mjafton qe bashkebiseduesit te kuptojn qe qellimi eshte thjesht zbavitje dhe jo keqdashje.

Shum pak ? per pjese e realitetit jam realist por sdo te thot qe jam vetvetja sepse jane shume gjona qe ktu nuk shifen edhe smund te them qe jam
Vetevetja ?

99%
1 e ka milanisti:p

Back
Lartë