• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Sa % jeni të dashuruar ?

Ne forume...? I dashuruar koke e kemb, me ciledo femer qe me del para... Hahaha

I gatshem te bej edhe sakrifica... Nese kuptoj se zonjave u pelqen ekstremiteti, i gatshem te vendos masken dhe te eksploroj fantazite e tyre... t'u ve pak zjarr shpirtrave te ndrydhur, qe kerkojn aventura digjitale... Madje keni mirekuptimin tim t'ua dergoni screenshots te bisedave edhe shoqeve - sepse te gjitha palet do jemi duke qeshur, secili per arsyet dhe perceptimin e vet! Une shpeshhere qesh qysh ne momentin qe i shkruaj madje!

Ne forume...? I dashuruar koke e kemb, me ciledo femer qe me del para... Hahaha

I gatshem te bej edhe sakrifica... Nese kuptoj se zonjave u pelqen ekstremiteti, i gatshem te vendos masken dhe te eksploroj fantazite e tyre... t'u ve pak zjarr shpirtrave te ndrydhur, qe kerkojn aventura digjitale... Madje keni mirekuptimin tim t'ua dergoni screenshots te bisedave edhe shoqeve - sepse te gjitha palet do jemi duke qeshur, secili per arsyet dhe perceptimin e vet! Une shpeshhere qesh qysh ne momentin qe i shkruaj madje!
E une kujtoja se ti je goc LoL kur erdha ktu ishte nje me emrin pasion me duket ?sikur ai paske shenuar ?

Vetem nje kerkes nese me vini ne privat: me genjeni... me thoni se po vishni sandale, sepse VDES per gishtat e kembeve! ?

E une kujtoja se ti je goc LoL kur erdha ktu ishte nje me emrin pasion me duket ?sikur ai paske shenuar ?

Po te me kishe lexuar ne fillim (kur kisha nickname Barnaba), do e kishe kuptuar qe s'kam fare lidhje me personin qe permende. Ngjaj pak me te goditurin ne tru @Tip, por jo me te tjere.

Back
Lartë