• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Sa i frekuentoni lokalet e nates?

Po 1 /2 her n muaj jam qetesuar se me para shpeshhh shum shpesh sidomos ne vere..

Shum , po mduket tu rrit e tu i rallu ?. Po veres te pakten 4 here ne jave . Tani qe jam ne shkolle , fundjavave ?

Ça jane keto. Hahen?
Pertej humorit, kam shume kohe qe nuk shkoj.
Me vite!
Kur isha me e vogel kisha shume deshire. Prinderve nuk u pelqente ideja, megjithate nuk me thoshin jo. Shkoja me miqte e me shoqerine. Ndonjehere edhe me ate kopilin.
Me kalimin e viteve deshira u shua. Mesova te vleresoj qetesine dhe paqen. Tashme me duken thjeshte vende ku ka shume njerez dhe muzike te rremujshme.

Ça jane keto. Hahen?
Pertej humorit, kam shume kohe qe nuk shkoj.
Me vite!
Kur isha me e vogel kisha shume deshire. Prinderve nuk u pelqente ideja, megjithate nuk me thoshin jo. Shkoja me miqte e me shoqerine. Ndonjehere edhe me ate kopilin.
Me kalimin e viteve deshira u shua. Mesova te vleresoj qetesine dhe paqen. Tashme me duken thjeshte vende ku ka shume njerez dhe muzike te rremujshme.
O zotttt Kopilin thot ???

@CIBOX ehe e kam parasysh
Ti ca luan me shum Belvedere ,Blue Label ,Hendrick's te gjitha besoj eee ?

Fare si kam frekuentu u bo koh e gjate te gje belaja me horrat qe pin uj me gaz

s'ka per kafe mo
e jo lokale nate qe vec emrin u di tani :D

E kafen turke

qe ma ben mami e ajo duket si zhavorr. :D

Kam nja 10 vjet që nuk rri natën vonë.
Me duket diçka pa kuptim të pish e të rrish me lloj lloj drogaxhijsh

Back
Lartë