Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja me shiko mua a dua perkthyes une???Spo ta shaj me xhan, thjesht tash se si kuptoj tu fol e du perkthys.?
Ti don ashuJa me shiko mua a dua perkthyes une???
O shkronjat i mor vesh un, por kur flet me cullt ke shpaja.??Ja me shiko mua a dua perkthyes une???
Eee dua ke inot ti??Ti don ashu![]()
Kush na ka inot kshu na paft pernotEee dua ke inot ti??
??????? plas
Amin ?? sa piss je ke e keqa e ki menjwn ??Kush na ka inot kshu na paft pernot![]()
? ti din me fol edhe me huneShkodronce
Korcarke
Elbasallie
Jo jo e kam lon ka kohe? ti din me fol edhe me hune![]()
Mire e bon ska pas gjona tmira sa ra rauli mrena ?Jo jo e kam lon ka kohe
Prandaj ka fillu menqarkullu mall qelpsin ??Mire e bon ska pas gjona tmira sa ra rauli mrena ?
Po deshe nai cigare bar ta jap shoku sic e pi vet po kto gjonat kimike fol me @r ose me @Pinki se edhe te reno elbasanit kishte pas lidhje pinku e vrane te shkretin ???Prandaj ka fillu menqarkullu mall qelpsin ??
Ore nuk e kam pi kurr barin nuk me ka terheq asnjeher ?Po deshe nai cigare bar ta jap shoku sic e pi vet po kto gjonat kimike fol me @r ose me @Pinki se edhe te reno elbasanit kishte pas lidhje pinku e vrane te shkretin ???
Po hece me thojn kshu thojn ashu aha te zont korendi kur tjesh duke i pre dritat nai hallexhiuOre nuk e kam pi kurr barin nuk me ka terheq asnjeher ??
Thone qe varet si te kap ?
?
I kemi lon keto te tjerat aq me boll iku ajo kohe dhe po iknin edhe leket jena mbledh tani