• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Sa Gjuhe Te Huaja Flisni???

Ne regull je se ajo ca flisni po pyet jo ca shkruani :p
jo se te thuash e di e ne fund ngel si ...ndaj dihet specifiku sa di e ca din....
se me u hap...b.....dim te gjithe puna eshte themi tamam

Une nja 6 mduket ?

C1- taekwondo
C1- l
jo se te thuash e di e ne fund ngel si ...ndaj dihet specifiku sa di e ca din....
se me u hap...b.....dim te gjithe puna eshte themi tamam
epo po ishte keshtu une dyshoj se di 3 ti :p

Hahahaah.. Tema;
-Shqip?
-Italisht?
-Kur i berrtas goces ?(dhe duhet t bej gjoja sikur jam me nerva... se kupton shum mir ajo...po esht kokfort si mami dhe kjo gje me acaron m shum po n t njejtin motiv me ben krenare dhe qesh po duhet t jem e nxefur)
-Kur flas me mamin per gjera jo t kuptushme nga njerzit normal ?
-Kur urrej njerzin po duhet t jem e sjellshme?
-Kur jam n shtrat per qef ?

Hahahaah.. Tema;
-Shqip?
-Italisht?
-Kur i berrtas goces ?(dhe duhet t bej gjoja sikur jam me nerva... se kupton shum mir ajo...po esht kokfort si mami dhe kjo gje me acaron m shum po n t njejtin motiv me ben krenare dhe qesh po duhet t jem e nxefur)
-Kur flas me mamin per gjera jo t kuptushme nga njerzit normal ?
-Kur urrej njerzin po duhet t jem e sjellshme?
-Kur jam n shtrat per qef ?
Per hall ? se perdor kete ti?

English e flas shm mire
Italisht mire dhe po e mesoj avash avash
Gjermanisht mire
Spanjisht e kpt pak dhe e flas pak

Back
Lartë