Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Këz????????Kush mbeso se un si perdor?
Vec forumit e vacapin?
Se serio nuk i perdor
I perdorja nje koh Po sdi stresohem shum?
MElooo këz ??Këz????????
Un do thoja 10 perqind jemi vetvetja ? ky eshte mendimi im ?Aq e vështirë sa arsyet të mos jesh vetja.
Jam plotësisht vetja në rrjetet sociale, përveç forumeve virtuale, ku kam një maskim 10% nga arsye personaliteti introvert.
paq fatin tim singel do ngelesh ? me sinceritetin ce ke kot esht ..kto grat e forumit po the jam i sinqert ti nxjerr dhomet si lopat?Une i vertete jam, emrin dhe mbiemrin nuk e jap per arsye privatsie. Por nuk shtirem, i them gjerat si i mendoj!
Bosi une nuk kom hy me gjet nuse ne forum, se ku ta gjejne kto gocat nje si une.?? Ktu thjeshte kalojme kohen dhe argetohemi nga pak.paq fatin tim singel do ngelesh ? me sinceritetin ce ke kot esht ..kto grat e forumit po the jam i sinqert ti nxjerr dhomet si lopat?
Nuk e dyshoj aspak mendimin tënd. ?Un do thoja 10 perqind jemi vetvetja ? ky eshte mendimi im ?
aaaa se dia un veq per qiftezim po se cfar kan sme kuptojn?Bosi une nuk kom hy me gjet nuse ne forum, se ku ta gjejne kto gocat nje si une.?? Ktu thjeshte kalojme kohen dhe argetohemi nga pak.
Ahahahahaahahaahsgahahahahahahahaha ooo zot boll maj dreq hihihi?? bu kemalMElooo këz ??
Behet fjale kush je ne real,,,dhe jo sjellja ktu.0% une ky jam si ktu si ne jeten e vertet.
(Gjithmone i gatshten te mar dhe te jap lumturi dhe buzeqeshje qofshin kto te vogla apo te medha pavarsisht sa urrejtje apo lumturi qe permban zemra ime e?)