• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Sa e veshtire eshte qe te jeni te vertet ne rrjetet sociale??

Anabela

____??____LarGuaR____?
Kontributor
LV
0

Personalisht un I frekuentoj pothuajse fare. Pervec se ketu.
Por shikoj qe rrjetet sociale po i shkallojne pak nga pak njerezit,mendoj se duhet te dish se si ti perdoresh. Personalisjt ketu jam 80% e vertet.

Per shkak te rrjeteve sociale po shtohen te shqetesuarit,te stresuarit madje dhe ata qe vuajne nga depresioni.
Imazhet e pushimeve te mahnitshme,
Trupat e persosura dhe trupat e bukura,qe dikur mbizoteronin ne rrjetet sociale,po zevendesohen me pamjet e jetes reale.

Te famshmit dhe influencuesit po ndajne ne rrjetet sociale me shume bagazhin e tyre emocional.
Por kur adoleshentet te fillojne te bojne t njejten gje,kjo mund te bohet e rrezikshme....

Ahahahahahahahahhahahahahahahahahhahahhahhahahahahahahhahaahahhahahahahahahahahahahahahaha plac

Ahahahahahahahahhahahahahahahahahhahahhahhahahahahahahhahaahahhahahahahahahahahahahahahaha plac

giphy.gif

Tani une e pafytyre jam ne jeten reale e jo me ne virtualitet :p:D.
Tani dashjje-padashje influencohemi e nga te tjeret,po gjithsesi perpiqem te mos shoh as majtas e as djathtas.
Gjithsesi mundohem te jem vetvetja ;););).

Tani dashjje-padashje influencohemi e nga te tjeret,po gjithsesi perpiqem te mos shoh as majtas e as djathtas.
Ti je ei shpirt moj ??

Me paske ngjare mua mi apo une ty ??????

Back
Lartë