• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Sa e vertete eshte?

Anabela

____??____LarGuaR____?
Kontributor
LV
0

Kam lexua diku kte shprehje:
"Me fat eshte ai mashkull qe eshte dashuria e pare e nje femre,Apo me fat eshte ajo femer qe eshte dashuria e fundit e nje mashkulli!"

Une mendoj se nuk ndryshojne shume kto dyja.
Por per femren normal kjo e dyta do ishte ok mendimi im.

Po ju si mendoni?

O zogu eshte shprehje ktu e shume vite kjo
Qenke vone ti qe e paske lexu ne noi liber
Thuhet se cdo femer deshiron qe ajo ge jete e fundit ne jetrn e nji mashkulli
E cdo mashkull kerkon te te jete i pari te nji femer.
M
E mensoja dhe une dikur kte gje
Isha i pari.......
Po me pyt tani ???
Nji femer duhet te ndihet e kompletuar dhe e sigurte.
E ndersa nji djalë kerkon te kete sinqeritet e korremktesi

Mfalni a ekzistojne me kto gjera sot ??

Pershendetje Zonja Laki!

Ne rradhe te pare urime per emisionin, mendimet e tua jane vertete nje kure e nje zgjidhje shume e mire per ne vajzat me probleme sentimentale.
Une jam Manjola nga Lushnja, 22 vjece. Prej 2 vitesh jam e lidhur me nje djale nga Divjaka 25 vjec qe punon si zatorist. U betua e me premtoj qe do isha femra e fundit per te kur mori vesh qe per mua ishte mashkulli i pare. Faktikisht une e genjeva, ai ishte i dyti per mua, i pari ka qene Naimi i Selfos qe jeton ne Greqi edhe pse sme preku kurre me dore.
Prej tezes time ne Divjake mora vesh se i dashuri im me kishte tradhetuar tek mullari Nazfit me vajzen e kryeplakut te fshatit. Beme sherr edhe ai serish u betua qe ajo ishte e vetmja here qe me kishte tradhetuar, me kerkoi falje duke me thene qe sdo e perseris me, por ate dite nuk i kishte kontrolluar dot epshet edhe per shkak te vapes se madhe qe bente me fshat.
Si mendoni tja fal?
Anonim te lutem. :p

Pershendetje Zonja Laki!

Ne rradhe te pare urime per emisionin, mendimet e tua jane vertete nje kure e nje zgjidhje shume e mire per ne vajzat me probleme sentimentale.
Une jam Manjola nga Lushnja, 22 vjece. Prej 2 vitesh jam e lidhur me nje djale nga Divjaka 25 vjec qe punon si zatorist. U betua e me premtoj qe do isha femra e fundit per te kur mori vesh qe per mua ishte mashkulli i pare. Faktikisht une e genjeva, ai ishte i dyti per mua, i pari ka qene Naimi i Selfos qe jeton ne Greqi edhe pse sme preku kurre me dore.
Prej tezes time ne Divjake mora vesh se i dashuri im me kishte tradhetuar tek mullari Nazfit me vajzen e kryeplakut te fshatit. Beme sherr edhe ai serish u betua qe ajo ishte e vetmja here qe me kishte tradhetuar, me kerkoi falje duke me thene qe sdo e perseris me, por ate dite nuk i kishte kontrolluar dot epshet edhe per shkak te vapes se madhe qe bente me fshat.
Si mendoni tja fal?
Anonim te lutem. :p
O te rafte pila ty o dreq ku i gje nervat me publiko gjithe kte

Nuk eshte e rendesishme te jesh e para apo e fundit per te.
Dashuria nuk eshte si puna e atleteve qe i nderrojme ne cdo stine.
Jam e mendimit te jem dashuria e sinqerte,nga ato dashurite qe lexohen ne libra apo shikohen ne filma.
Nuk me intereson nese jam e parafundit,e fundit apo e dyta.
Me rendesi eshte te jem dashuri,jo thjesht nje lidhje sezonale qe harrohesh sa hap e mbyll syte:D
E kam edhe per meshkujt jo vec per femrat:D.

Nuk ka rëndësi i/e para apo e fundit, me rëndësi është të jetë personi i duhur për të dy palët.

Epo në këtë rast them se nuk kanë rëndësi numrat ì pari, e dyta e me radhë.

Back
Lartë