• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Sa e njeh Veten?

E njof mire veten. Jam kryforte. Por ca te bej ..e di ca desheroj dhe mundohem te realizoj cdo gje qe dua.ket te fundit se kam ndjere ndonjeher

E di kur e njef nje femer veten,kur te jet e dehur dhe tmos perfundoj ne shtratin e ndonjerit.
E di kur e njef nje mashkull veten,kur te jet i dehur dhe tmos te tradhetoj partneren e tij.
Kshuqe nuk e njihni veten aq sa duhet:)

Mendoj qe e njoh por nganjeher me tradheton,cfar dua nuk e di se gjithmon kerkoj shum me teper :)

E di kur e njef nje femer veten,kur te jet e dehur dhe tmos perfundoj ne shtratin e ndonjerit.
E di kur e njef nje mashkull veten,kur te jet i dehur dhe tmos te tradhetoj partneren e tij.
Kshuqe nuk e njihni veten aq sa duhet:)

Po kur femra ose mashkull nuk pijne? Si do maten me kete perkufizimin tend? Lol

Yes sir. Lol
Se ke rrethin e ngusht ti sdo te thote qe ska njerez qe spijne, fyi. Lol
O Zgjuarsia e forumit :D
Lexoi mir postimet e mia,se ska pse tdjeg postimi im.
Kur njeriu esht i pir ka 2 opsione:eek: te dorzohet nkrevatin e dikujt ose te mos bej at gabim.
Sa per info kur njeriu esht i pir,esht ma i ndergjegjshem se kurr.

O Zgjuarsia e forumit :D
Lexoi mir postimet e mia,se ska pse tdjeg postimi im.
Kur njeriu esht i pir ka 2 opsione:eek: te dorzohet nkrevatin e dikujt ose te mos bej at gabim.
Sa per info kur njeriu esht i pir,esht ma i ndergjegjshem se kurr.

Lol, ste kam etikuar me epitete si fillim.
Alkoli ul inhibition ne njefare doze e me doza me te larta konshiencen. Ndersa ti me thua eshte me i ndergjegjshem se kurre. Lol

Vetja të tradhëton.

E njoh aq sa nuk e di se çfar dua (kam edhe shumë për të hulumtuar), por e di se çfar nuk dua dhe nuk lejoj! Kjo më mjafton.

Back
Lartë