• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Sa Dini per sexin vetem per 1 nate

Nuk degjojn ato qe e bejn credimi :) li brucia il culo e si difendono :)

Un ftoj te gjith degjuesit live nsr ne m.shyr per vertetim :) meqe dita me shkon ne pun me vjen keq tju zgjoj duhet te vini rreth ores 07:45 tek ABSOLUTE playstation para BKT :)

Se harroni qe dhe ju me germa jeni mor te keqen :p mos na boni filozofin :p

& ata ste paskan dal t'njejtet ? *** :D sa mrapsh i njifke nga virtualja :D

Ka dashur zoti, sna ka lënë në baltë, po edhe mbrapsh nuk është keq, mirë është, mjafton të dish të luash.

Po Ku ka mashkull femer në vendin ton që ska degjuar apo provuar 1 nat pasioni a seksi Ku di gje un se cfar emri do ti vendosni vet.
Ama 1 gje kam parasysh, kta meshkujt që hapen shum di un bej un kta te zhgenjejn me shum :p
Me te degjuar e kam.

Po Ku ka mashkull femer në vendin ton që ska degjuar apo provuar 1 nat pasioni a seksi Ku di gje un se cfar emri do ti vendosni vet.
Ama 1 gje kam parasysh, kta meshkujt që hapen shum di un bej un kta te zhgenjejn me shum :p
Me te degjuar e kam.

Po a? :D :p

Back
Lartë