bletiSi quhet ai qe i hyp bletes?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
bletiSi quhet ai qe i hyp bletes?
Betohem qe nga mrapa jam me cipe. ?I pacipe!!
hahah jo mi, por ajo duhet të fekonodohet një herë në jetë, dhe atë vetëm pasi arrin moshën e pjekurisë, e që është nga dita e 7 deri në ditën e 12... pas kësaj ajo vetëm bënë vezë ?Dhe mbretresha rruspi e modhe qeka.
20 me dalin mua
Dhe në fund me duket se e ha bleten mashkull ?hahah jo mi, por ajo duhet të fekonodohet një herë në jetë, dhe atë vetëm pasi arrin moshën e pjekurisë, e që është nga dita e 7 deri në ditën e 12... pas kësaj ajo vetëm bënë vezë ?
hahaha jo jo s'është ashtu... nuk e ha, ndoshta ia ha, por bletën nuk e ha... Droni (bleta mashkull) vdes pasi ta përfundoj detyrën jetësore të tij ? ? ?Dhe në fund me duket se e ha bleten mashkull ?
E dija qe ngordh por se si e hodha si hipoteze...i'a ha shpirtin te shkretit ?hahaha jo jo s'është ashtu... nuk e ha, ndoshta ia ha, por bletën nuk e ha... Droni (bleta mashkull) vdes pasi ta përfundoj detyrën jetësore të tij ? ? ?
hahah... për bletë thuhet vdesë dhe jo ngordh... ne bletarët i duam shumë bletët... ?E dija qe ngordh por se si e hodha si hipoteze...i'a ha shpirtin te shkretit ?
Se dija që thuhet "vdes" per bletët.E mësova dhe dicka të rehahah... për bletë thuhet vdesë dhe jo ngordh... ne bletarët i duam shumë bletët... ?
PooSe dija që thuhet "vdes" per bletët.E mësova dhe dicka të re![]()
po ju nga e dini?Poo
Ashu thuhet?
E kam mësuar në biologji?po ju nga e dini?
s'di pse s'mund ta besoj, në biologji nuk mësohen këto gjëra po nejse ?E kam mësuar në biologji?
E kam të mësuar nga paraardhësit e mi pasi kishin bletë dhe bënin mjaltë gështenjes'di pse s'mund ta besoj, në biologji nuk mësohen këto gjëra po nejse ?