• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Rregullat per tu thyer.

@Amarilis ... Besimi eshte "institucion" qe krijohet ne rrethana te caktuara dhe mund te prishet po ne rrethana te caktuara. Eshte dhe shume subjektiv. Dicka qe per ty mund te jete thyerje besimi,per mua ndoshta jo. Dicka qe ti sot mund ta shohesh si "shkelje" e besimit,koha mund te tregoje qe ka qene per te miren tende.
2 here faleminderit per pergjigjet e tua??

Ma argumento te lutem, jam jo pak, por super kurioz si arrite tek 80% ? Dmth me intereson hulumtimi, statistikat, shifrat etj etj ?
@Liber8 mund tjet dhe 85% ose 75% ska rendesi...une i referohem tgjithe rrethit tim shoqeror...e tnjohurve....pavarsisht statusit...i tundon ndonje provokim...
Tani ose jemi ne tpacipe si grup ose keshtu jane tgjithe dhe se tregojn....te gjithe e dim ca mhb bejm neper kafe ???
Nuk dua te hyj me thelle se kushedi sa negativ do dukem ??‍♂️??‍♂️??‍♂️

@Liber8 mund tjet dhe 85% ose 75% ska rendesi...une i referohem tgjithe rrethit tim shoqeror...e tnjohurve....pavarsisht statusit...i tundon ndonje provokim...
Tani ose jemi ne tpacipe si grup ose keshtu jane tgjithe dhe se tregojn....te gjithe e dim ca mhb bejm neper kafe ???
Nuk dua te hyj me thelle se kushedi sa negativ do dukem ??‍♂️??‍♂️??‍♂️

Une t'kuptoj, se muhabete te tilla ka vazhdimisht por mbeten te kafeve dhe s'japin kurre nje % te asnje gjeje.

Ok ne rregull po e heq perqundjen dhe po perdor termin PJESA DERRMUESE
Sepse dhe kampionet qe meren per statistika sjan asnjehere te sakte se varet nga qyteti/fshati zona shteti. Mosha . Statusi

Nje gje t'jemi te kjarte. Une nuk jam kunder asaj qe e thua, sepse ka ne te tverteta. Isha vetem ne %
Mund te themi pjesa derrmuese ketu ku jetoje, apo nga ata qe i njoh etj, keshtu po.

Nje gje t'jemi te kjarte. Une nuk jam kunder asaj qe e thua, sepse ka ne te tverteta. Isha vetem ne %
Mund te themi pjesa derrmuese ketu ku jetoje, apo nga ata qe i njoh etj, keshtu po.
O vlla po perqundjent si nxjer dot te sakta kur thjesht i numeron njerzit jo me te nxjeresh perqindje per statistika.
Ka shume faktor qe ndikojn ne statistike.
Plus varet marzhi gabimit nga tgjitha rrethanat. Po si hyj fare statistikave sepse su besoj. Perqindja ishte referim

Back
Lartë