• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Rraca/Kombi me i bukur?

Varet ... Shqiptari ne pergjithesi nuk ja mbyll deren njeriu : )

Por te flasesh komente te tilla kaq hapur , eshte pak shqetesuese .
Ky asht realitet edhe nese une ose ti sjena t’tille 80% jane , shqiptart e krenojm veten po kush n’bote nuk na kreno e kjo asht shqetsuse nfakt ☹️ My beautiful zana ?

Ky asht realitet edhe nese une ose ti sjena t’tille 80% jane , shqiptart e krenojm veten po kush n’bote nuk na kreno e kjo asht shqetsuse nfakt ☹ My beautiful zana ?

U are right ?

Me Shqiptaret ka gallate ne pergjithesi... pshm ndonjehere kur jam andej degjoj komente te tilla .. e me ben pershtypje sepse jane raste qe kurre nuk I kane pare edhe me sy , jo me ti kene ne komunitet ??

Alien (te huaj) ne Ballkan jane greket dhe sllavet, jo shqiptaret!

Mos u ofendo nese je grek (kete pershtypje kam nga debate te hershme) - nuk ju shohim si inferior edhe pse jeni te ardhur.
Un jam shqiptar dhe ti po me ofendon se po me thua grek prandaj rri mbi vezet e tua na u bete gjith historiane ju

Un jam shqiptar dhe ti po me ofendon se po me thua grek prandaj rri mbi vezet e tua na u bete gjith historiane ju

S'ka asgje ofenduese t'i thuash dikujt grek.

Ndersa t'u referohesh shqiptareve si 'alien', sic bere ti, eshte padyshim ofenduese.

Si mendoni ju kush eshte rraca ma e bukur ne bote,neqoftese do perjashtonim shqipetaret
Qe dikur edhe ishin renditur ne vendin e 9
Para Talibanezeve sipas nje gazete Angleze.

Mua personalisht me duken shume te lezetshem
Rraca suedeze.
Por me pelqejne me shume Arabet.
Ju si mendoni??
Ju lutem jepni mendimin tuaj.??
Ne jemi zbohet fjale fare

Kur flasim per rrace flasim per shum vite para se enver hoxha i plaku shum njerezit prz i lodhi prz per buk se ne ndrryshe nuk bindemi dum dhun ?

Back
Lartë