• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Receta më e thjeshtë për të përgatitur crème brulee në shtëpi

...

Kontributor
LV
0

Receta më e thjeshtë për të përgatitur crème brulee në shtëpi​

-640-0-60e089175b1bb.jpg

Kremi bruleè është një nga ëmbëlsirat më të njohura të kulinarisë franceze dhe literalisht do të thotë ``krem i djegur``.

Përbërësit:
200 ml qumësht
800 ml pana e freskët
9 të verdha vezësh
1 shkop vaniljeje
Sheqer kane

Përgatitja:
Vendosni në zjarr panën me qumështin dhe shkopin e vaniljes derisa të marrë valë.
Përzieni të verdhat e vezëve me sheqerin dhe shtojini tek masa e panës me qumësht.
Kalojeni përzierjen në sitë dhe më pas në tavat një-racionëshe.
Piqini në furrë të vendosura brenda një tepsie me ujë për gjysmë ore.
Vendosini në frigorifer për të paktën një orë.
Në momentin e servirjes spërkatini me sheqerin e kanës dhe karamelizojini me flakë të ndezur.

Back
Lartë