• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Quhet tradhetia me imagjinate?

Them se nuk quhet.
Shqisat dhe mendja nuk mund të kontrollohen, e unë këto do t'i quaja lojëra të mendjes.
Të gjithë mund të shohin femra/meshkuj tërheqës, e të imagjinojnë momente me ta, por këto mbeten lojëra të mendjes.
Ajo që vlerësohet më shumë është ndërgjegjia, vullneti dhe detyrimi i vetes për të mos tradhtuar.
Tradhti quhet kur shkon tek kontakti fizik me një tjetër.

Me imagjinat kam vra e trradhtu dunjan! Un qenkam armimu i popullit, jo trradhtari.?

Jo nuk quhet mendoj! Ne cfare nuk na shkon ne mendje sdo thot qe esht tradhtim esht thjesht nje mendim???

Nuk quhet
Po t quhet tradhti un ngela ne shpi pergjithmon.
Se cer femre shof nfilma 3 dit sme hiqen nga menja ?

Ne njefar menyre tradheti eshte dhe ajo, thjesht nuk eshte dicka fizike!
Por momentin qe ti e mendon ate gje automatikisht quhet e tille.

Ne njefar menyre tradheti eshte dhe ajo, thjesht nuk eshte dicka fizike!
Por momentin qe ti e mendon ate gje automatikisht quhet e tille.
Vertete? :(

Ne historikun tim te viteve jam viktima e te pakten 35 mekateve te forta(te tilla qe thua ti ) :(

E dija se mekat eshte kur del jashte filozofise te Kant qe ish kundra poligamise,e thoja mekatt eshte po mbeshteti koken ne gjoksin tim duke thene
Perqafome! :rolleyes:

Neqoftese tradhti quhet imagjinata ateher tradhtojm te gjith pa perjashtim!
Sbesoj tket njeri qe nuk i shkon tpakten njeher ne mendje nje gje e till!! Tradhti quaj vetem kur ndodh fizikisht..

Sbesoj tket njeri qe nuk i shkon tpakten njeher ne mendje nje gje e till!! Tradhti quaj vetem kur ndodh fizikisht..
Si fizikisht ta kuptoj une?
Akti seksual ? :)

Nuk do e quaje tradheti ti nese partneri yt gjate kohes qe ben dashuri me ty imagjinon sikur eshte me dike tjeter?

Un e quaj trathetij po i thuash te Dua dhe ja shpreh njejtat qoft dhe virtuale hmm.

Back
Lartë