• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Që kur kam hyrë në netedy.com...

qe kur kam hyre ktu njofta mashtrimin , zhgenjimin , njofta mashtrusin me te madh ne bote ??:p lol
tema :qe kur km hyre ketu bateria telit ka ik per pambukk :p , kam gjet goxha miq , kam gjet nje gallat te papare ? qe kur hyra ktu u bona me 3 burra :p ... do gjej edhe burrin e vertet ktu me duket se kta 3 tj jan bura :p :p @MaYaDa po qan bebi :p

KAM LEXU IKJE E ARDHJE:p:p

Më janë bërë sytë për syze

Do ftojme te gjithe forumin kur te na lindin Izeti me Shaqen :p

Kam njofte nji person te shtrenjte :) jo ne konteksin femer mashkulll
Por ne konteksin vlla moter.
Qure e kam
Zgjidhim hallet e njani tjetrit nji here ne tre nete.
Apo jo @Dorina

Më janë bërë sytë poça

Më janë shtuar armiqtë:p

Kam ngelë me karikuese nthyb :p

• Kiss
Reactions: Iva
Back
Lartë