?mormingPo kafe ne filxhan çaji shikon ? ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
?mormingPo kafe ne filxhan çaji shikon ? ?
Gjesi diell ??morming
normal mer kafsh kush tprano ty me kyt surrat patate qe ke ik boj operacion plastik masanej hajde prap ktejnaMu mke 100% single ?
@Llaqi kam i hadh te modh?
halli jot nuk ploteson kushtet e te shkruajturit ju lutem plotesoni fjaline qysh ju ka lezet dhe hije@Llaqi kam i hadh te modh?
Edhe un hall te modh kom prz,po pres @Llaqi ndihmon dot a jo??????Prit Kam rradhen
Hahahhahhahaahahhahahhahhaa o qorr kam hall koke qafsha @Dorel8.8 ?????halli jot nuk ploteson kushtet e te shkruajturit ju lutem plotesoni fjaline qysh ju ka lezet dhe hijeju Faleminderit per mirekuptimin e fjales se lire kur tjet LLaQi online do ju plotesoj komplet deshirat qe skeni
![]()
Edhe un hall te modh kom prz,po pres @Llaqie ndihmon dot a jo??????
Amin o zot.??Per mire na dalte kur thone se vdiqa duke qeshur qe me Sabah ???
kush o @Dorel8.8 ???????????Amin o zot.??
Ku di une?kush o @Dorel8.8 ???????????
Arqileja ishte mjek popullor.Na qenka ber @Llaqi si arqile boti ?
E di ca ishte bjonde po dilte fliste per ilacet popullore ndim nuk quhet ajo? ?Arqileja ishte mjek popullor.
Mos i ngatrro gjonat o shpifs?
Epo @Llaqi te jep ndihme lesht,??E di ca ishte bjonde po dilte fliste per ilacet popullore ndim nuk quhet ajo? ?
Pyete njeher mos heq magjit ?Epo @Llaqi te jep ndihme lesht,??
O kam hall tjeter une?Pyete njeher mos heq magjit ?