Ik mi anejtaaa osht biznesi im qyyy ?@Llaqi pse tregon biznesin o mortje, ta griva mishin????
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ik mi anejtaaa osht biznesi im qyyy ?@Llaqi pse tregon biznesin o mortje, ta griva mishin????
Ik mi anejtaaa osht biznesi im qyyy ?
Vet e vlla ce du stafin un , me mhonger leket aaa ??Ore na cmende , ke staf ti , apo i ben vet te gjitha , ca o ky pronar qe punon ? ???
Vet e vlla ce du stafin un , me mhonger leket aaa ??
Ore eshte per mua aty,jo per ty?????Kjo ca ben te spitali amerikan sipas teje ? Pret bebet kur lindin ? ?
Kur je smur ti e une shkojme te amerikani edhe “zhvishemi” para ksaj qe tna bej derman , vertete sdo ta kuptosh ?
View attachment 74086
?????????????Po pse nese djali yt ka nje problem me ‘bilen’ ku e con ti , te doktori familjes ? ?
Ku eshte tema "Qani Hallet me Mozen"? Hape se ky Dhaqi nuk zgjidhka gjo. ?@Llaqi pse tregon biznesin o mortje, ta griva mishin????
Po un atje isha moj , saOre eshte per mua aty,jo per ty?????
Edukoj qe tvogla por jo me idete e prinderve te tu ??????????????
I kam vajza
Prit kur ti bej iher,ka pun puna mer shoku ??????Edukoj qe tvogla por jo me idete e prinderve te tu ?
Prinderit tane kane qene komunista , kane faj per shume gjera, sidomos per komplekset ?
Vet the i kam vajza , vajz e du dhe une first baby ?Prit kur ti bej iher,ka pun puna mer shoku ??????
HahahahahahahKtu mund te gjeni pergjigje nga me te ndryshmet per sa i Perket jetes shoqerore , ekonomike , pse jo dhe jetes private !
ktu mund te lexoni dhe endrrat tuaja plus filxhonin e kafes !
p.s bejm dhe synetlliqe ????
Po synetlleqe pse? Apo do te mbushesh duart?Ktu mund te gjeni pergjigje nga me te ndryshmet per sa i Perket jetes shoqerore , ekonomike , pse jo dhe jetes private !
ktu mund te lexoni dhe endrrat tuaja plus filxhonin e kafes !
p.s bejm dhe synetlliqe ????
Eshte perballe ” Frida Hair Sallon ” , ke hyre gabim blonde ?Hahahahahahah
Ahahahahhahaha ndreqmi ti loqkEshte perballe ” Frida Hair Sallon ” , ke hyre gabim blonde ?
Gershetin traditional bej une , veç floku duhet me ti prek te pasmet me gjatesi ?Ahahahahhahaha ndreqmi ti loqk
Larg qoftë?
Unë skam halle?Ku eshte tema "Qani Hallet me Mozen"? Hape se ky Dhaqi nuk zgjidhka gjo. ?
Ashtuuuu eeeeeIk mi anejtaaa osht biznesi im qyyy ?