Hahahahahhahahahah monsterrrr ??? po me kno kongen eee ??Tipa si ty forumiiii ka plot ??????
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Hahahahahhahahahah monsterrrr ??? po me kno kongen eee ??Tipa si ty forumiiii ka plot ??????
Puntori nuk lodhetO goc , kam gjith diten tu punu ... meritoj tpushoj ne un icik se rob i zotit jam ?
Hmmm dhe ti paske probleme serioze ?O daku,nderro adrese,se na bone lemsh. Je bo si rruget e Tiranes,qe gjenden vec me te pyetur,se me lexu tabelat nuk kupto asigjo.
Hahahahahaa ca thu mi . Pse me bateri punoj un aaa ??Puntori nuk lodhet
Paska halle Llaqi.. nuk e dijsha. O Llaqo,sa ke hudh sot ne gurmaz,mo te keqen nje dopio,apo dy teke?I merren ment... Mos e torturo me fjal??????
Spi alkol norar tpunesPaska halle Llaqi.. nuk e dijsha. O Llaqo,sa ke hudh sot ne gurmaz,mo te keqen nje dopio,apo dy teke?
Epo mua mduket qe te duhet ni karikuesHahahahahaa ca thu mi . Pse me bateri punoj un aaa ??
Po prandaj te kena ty pra,me na i zgjidh. Po te coj nje foto te dores,lexoje i herr,dhe me thuj pse me ka hec kaq ters ne jete...Hmmm dhe ti paske probleme serioze ?
e hapa dyqonin un hajde bujrum kush ka halle
[/QUOT Ela kam nje 20 min lek a mi thyen???
MGjes kafshe hapa dyqonin un hajde bujrum kush ka halle![]()
hajde ta boj lali ote i kafeee do ta qajKafe
ec te kap uneee me krah ???MGjes kafsh
KAm ni hall
Spo qohem dot nga krevati
Si tja bej?
futja vetes tre her me shpulla dhe ja ku marove punMGjes kafsh
KAm ni hall
Spo qohem dot nga krevati
Si tja bej?
Ajt boma lali??hajde ta boj lali ote i kafeee do ta qaj![]()
O kafsh stallem?futja vetes tre her me shpulla dhe ja ku marove pun![]()
hekur more se ja le kamarjeri fikspo moj si i do ?![]()
qyq ... tapska zon ngerciii mojO kafsh stallem?