Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mjest r bona re ?Provo ta fikesh , ta ndezesh dhe thuaj ke veshi interneti te lutem ... nqs nuk funksiono ik bej pagesen e internetit ... flm ??
Hmmmm , knoj tre her mas bukeMjest r bona re ?
nje pyetje kam, kush je ti o llaq?Ktu mund te gjeni pergjigje nga me te ndryshmet per sa i Perket jetes shoqerore , ekonomike , pse jo dhe jetes private !
ktu mund te lexoni dhe endrrat tuaja plus filxhonin e kafes !
p.s bejm dhe synetlliqe ????
Arqile boti i forumitnje pyetje kam, kush je ti o llaq?![]()
Eeeehhh un jammm aiiiiiii , nostradamusi shqiptar i shekullit 21 llaqstradamusi21@gmail.com ????nje pyetje kam, kush je ti o llaq?![]()
Arqile boti i forumit
Edhe njëherë të lutem?Eeeehhh un jammm aiiiiiii , nostradamusi shqiptar i shekullit 21 llaqstradamusi21@gmail.com????
Ca me i boo????Hmmmm , knoj tre her mas buke
O internet hajde , o internet hajde , o internet hajde ! Po su bo prap shake nga robt se 100% do funksionoj ????
Ta thash mee praa ??Ca me i boo????
Hahahahahahahahhahahaha ????Edhe njëherë të lutem?
Ja kam bo me hiq vun prizen?Ta thash mee praa ??
Patjeter ?@Llaqi do ma shohesh filxhonin
Hahahahahahha pranaj e hap kte temen me bo parapergatitjet ??Oooo qenka hapur zyra e "qarjes se halleve"! @Llaqi, pasi t'ia zgjidhesh hallet forumit shiko nje here andej nga News 24, se Bashkimi i ores 07⁰⁰ te mengjesit sapo ka mbushur moshen e pensionit!??
Boll pushime kam bo , shyqyr lo me hec biznesi nuk thu ?llaqi ngele tu ja pa filxhanat gocave bej pak pushim lol