Lere ti mos tet shohe @Plusbellelavie se ta preu..... Yshtjen ne mes??lere se ska faj ... sme njeh ajo mua![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Lere ti mos tet shohe @Plusbellelavie se ta preu..... Yshtjen ne mes??lere se ska faj ... sme njeh ajo mua![]()
jo mer ... e kemi biznesin te dy bashk ... kshuqe ket pun kemi neLere ti mos tet shohe @Plusbellelavie se ta preu..... Yshtjen ne mes??
E di aiiii me bicak ne dore e pres kur tvi ne shpi ???Lere ti mos tet shohe @Plusbellelavie se ta preu..... Yshtjen ne mes??
Patjeter zhbirti . He kape gje sot ? Noj lek e kam llafinjo mer ... e kemi biznesin te dy bashk ... kshuqe ket pun kemi ne![]()
Ti e kishe me mu biznesin,kur u bëre me ktë????jo mer ... e kemi biznesin te dy bashk ... kshuqe ket pun kemi ne![]()
Ti ke ik ke burri jot mi .?Ti e kishe me mu biznesin,kur u bëre me ktë????
Sot joti ta fut ?Ti e kishe me mu biznesin,kur u bëre me ktë????
Fiks e ke thën dhe ky sdo me dit fare?ka dal nga udha e zotit?????Sot joti ta fut ?
Ku burri mi ????Ti ke ik ke burri jot mi .?
Di un me ke je ti ?Ku burri mi ????
Kunate qiloze ??Fiks e ke thën dhe ky sdo me dit fare?ka dal nga udha e zotit?????
???
Unë xheloze??Kunate qiloze ??
Duro mi se erdhi fundi javes .???
Atë e kam vlla mi ??Di un me ke je ti ?
Po hajd se Po e ndajm te tre ????
Unë xheloze??
Ku ta gjesh një kunatë si unë?? pyte pak vllain ,burrin tat?
Edhe pse erdhi ,ti gjejm nuse tjetër atij që ta bëj të rrjepur si ? nga paret ???
Po ngaqe e ke vella Thash ta ndajm biznesin te tre se kshu ja pres derisa tna ndajn .????Atë e kam vlla mi ??
Mer pjesën time,vetëm mos u ndani se nuk e përballon dot ndarjen ai?????Po ngaqe e ke vella Thash ta ndajm biznesin te tre se kshu ja pres derisa tna ndajn .????
Un e di si llaqi jo per leket . Jo po ta dish .??
Hahaha oh vdeksha un sa e mire je .??Mer pjesën time,vetëm mos u ndani se nuk e përballon dot ndarjen ai?????
Ty të nigjo ai se ka fol me motrën ? ësht rehat me ty ai zogu,nuk do zog tjetër? ta gzoni biznesin????Hahaha oh vdeksha un sa e mire je .??
Jallah nuk du jo biznese. Vec i gjo du nga ai tme rri besnik . Ate se ka …hajd mo rob pa tmeta ska .?
Foli cik foli te mblidhi zogjt dhe kshu merre dhe pjesen time .??
Ai tha e kom mbyll miiiiiii. ??Ty të nigjo ai se ka fol me motrën ? ësht rehat me ty ai zogu,nuk do zog tjetër? ta gzoni biznesin????
????