Akoma ne Alb je??S’di gjë merru me mua njëherë. Se arsyet i kam shum të forta?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Akoma ne Alb je??S’di gjë merru me mua njëherë. Se arsyet i kam shum të forta?
Po. Në Shqipëri jam.Akoma ne Alb je??
@Llaqi kerkoj lekt e Testit te Korones dhe Vize per UK se ka lek kjo AdvukadePo. Në Shqipëri jam.
Mir që e vajise se filloj të ndryshket burri?? upsss llampa?Patjater e un jam ??? Jasmine View attachment 114323
Ja ti hellim cik vaj llampes burri se tu ka tha krejt prej mrom
??View attachment 114324View attachment 114325
Jallah vetem per Ndryshkje sja qaj hallin me ate turi qe ka @Llaqi . ?Mir që e vajise se filloj të ndryshket burri?? upsss llampa?
Avokate *@Llaqi kerkoj lekt e Testit te Korones dhe Vize per UK se ka lek kjo Advukade
Na mi na se e kam parë para teje shtriganin????Jallah vetem per Ndryshkje sja qaj hallin me ate turi qe ka @Llaqi . ?
te llambes dmth .???
Pa he njeher ta marrim vesht ca halli ke ?S’di gjë merru me mua njëherë. Se arsyet i kam shum të forta?
Si vella qe ke normal e ke pa po cmu desh mu thuj qe mora angazhim me u martu me te. Mbahet lampa e tij me vajisje ?? ?????Na mi na se e kam parë para teje shtriganin????
Llambën gjithmon ndezur e mban ai ???
Të pëlqeu ty ,mbaja llambë tani ndezur???? më pytshe mi se çfar vllai kam ????Si vella qe ke normal e ke pa po cmu desh mu thuj qe mora angazhim me u martu me te. Mbahet lampa e tij me vajisje ?? ?????
Shhht ????Pa he njeher ta marrim vesht ca halli ke ?
E me mire se jemi ne fazen e m..jaltit akoma deri sa te zbres u ndam . ??Të pëlqeu ty ,mbaja llambë tani ndezur???? më pytshe mi se çfar vllai kam ????
Heuuu sa te thella paskan qene keto pune...? Bravo re @Llaqi yshtja & kendimi te kane bere te famshem??Si vella qe ke normal e ke pa po cmu desh mu thuj qe mora angazhim me u martu me te. Mbahet lampa e tij me vajisje ?? ?????
Ne katnart pa shkolle themi AdvukadAvokate *
Mos i /na prish pune re dryq se na duhen ca lek . Se lam lesht per vakanca ???Heuuu sa te thella paskan qene keto pune...? Bravo re @Llaqi yshtja & kendimi te kane bere te famshem??
Ku keni shkuar ne Portoromano?Mos i /na prish pune re dryq se na duhen ca lek . Se lam lesht per vakanca ???
Un per vete deri ne golem city ai sdi ku ka shku ??Ku keni shkuar ne Portoromano?
Ke ai mban shpresat për lekë??? ai i bën rrush e kumblla???E me mire se jemi ne fazen e m..jaltit akoma deri sa te zbres u ndam . ??
Plus qe si rri prapashpina rehat atij po leje tpunoj se po e shperqendrojm na duhen lek per rinovim contrate .???
Bëre shoqet me qesh o dreq ?Ne katnart pa shkolle themi Advukad
Te fala Shoqeve pyeti mos jane per ndonje Makiato te shtunden dhe te dielen ben?Bëre shoqet me qesh o dreq ?