Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Disa usera Tailandez para 2 viteve jan taku njeri me tj. Pa njoftur fare ic vetëm që kan chatuuar si në jan ber 16 usera dhe jan taku ishte supriz për të gjith ☺Po lali neser ne 12 pa cerek ke liqeni do mblidhena qe tna kapi ene si vakt drreke , mos ha mjes ?
Ouuuu .... ca rruge i bie zakonisht ti qe tkaloj sonte ne enderrat e mia ?Ne takohemi çdo natë në ëndrra?
E kisha nga ato me sy hapur?Ouuuu .... ca rruge i bie zakonisht ti qe tkaloj sonte ne enderrat e mia ?
aaa sorry ... ashtu sdi uneE kisha nga ato me sy hapur?
Vetem takohuni une paguajProblemi esht qe kush do paguaj faturen apo secili per vete zoti per te gjith ???
Une me cunat i takova ne troç gocat nxuq ?Ne platforma ku ka qindra usera aktive seshte cudi qe te jene taku 16 veta.
Kurse ktu takohen dyshe - dyshe ?
ee mire mire ... ku te gjehen kembet ty po leri kto ?Une me cunat i takova ne troç gocat nxuq ?
Kjo vlen vetem per takimet ne te ardhmen apo dhe per ato qe jane bere?Vetem takohuni une paguaj
Njuzo un u bona 12 vjet ktu e lesht kom takuPërshëndetje njerz të mir ' doja t'ju pys çfar mendoni të bahemi një grup usera dhe të takohemi të gjith sëbashku në një vend do ishte supriz për të gjith kështu mendoj unë Po Ju?
Per te gjitha vetem nisni fakturat ne pvKjo vlen vetem per takimet ne te ardhmen apo dhe per ato qe jane bere?
Se i kam rujt ca fatura une ?
@Rrelse hajde dalim se paguan Centos sot ?Per te gjitha vetem nisni fakturat ne pv
Me kenaqi@Rrelse hajde dalim se paguan Centos sot ?
Kush ta knaqi??Me kenaqi
S’ma kenaqi ic se ?Kush ta knaqi??