• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Pyetje - Përgjigje

Jo asnji jan tmira por une jom prezantu qe sjam per lidhje 😛

Po tkisha qen beqo do kisha lon nom 😛

ca muzike je duke ngju?

Ajo eshte per njerzt budall tdeshprum per jete
Kujt i themi miremengjesi

Te jemm nje nene e lumtur te jem familje te gezar te kem shenet te jam lek

Po ti je i lumtur ne martes

Joo eshte nji police sa here mshef hap krahun thot dokumentat edhe qesh 🤣🤣😛

Ca keni henger per drek?

Mire mire po sna kan lan rehat kto koh plus un vete sprek gja me dore ma ka 5 vite vec kam ble lokalin e maj nja dy veta nja dy cuna pri durrsit …
Sa ka shku ai seni anej tash?

Mire mire po sna kan lan rehat kto koh plus un vete sprek gja me dore ma ka 5 vite vec kam ble lokalin e maj nja dy veta nja dy cuna pri durrsit …
Sa ka shku ai seni anej tash?
Kush sen se ka shumllojshmeri senesh knej 😛

Tip xhaje dmth ke fyt dy rob npune edhe rri 😛

Sa lek i toleron qe te vjedhin ?

Kush sen se ka shumllojshmeri senesh knej 😛

Tip xhaje dmth ke fyt dy rob npune edhe rri 😛

Sa lek i toleron qe te vjedhin ?
Jam vet ktu po ju jap 10 per birre
Shkumsi ma se bar duhet me shetit me ta e skam nerva
Ka wc mire andej nga ty?

Jam vet ktu po ju jap 10 per birre
Shkumsi ma se bar duhet me shetit me ta e skam nerva
Ka wc mire andej nga ty?
Une jam sektor tjeter skam lidhje fare me kto por konekshen kam sja vle ijer per ijer knej asgjo 🙄
Hamburgu ka bo nomin 🧐

Sa ke pa ik shqipni ?

Back
Lartë